Пришлось оформить новую карту в приватбанке

• Автор теми Автор теми Симка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 637

Симка

Форумчанин
Дописи
168
Реакції
52
Бали
5125
Симка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришлось оформить новую карту в привате. Соответственно подвязана она теперь под новый номер? Звонилки могут найти этот номер?
Кто менял карты с новыми номерами телефона, как у Вас было?

Як це не сумно звучить але можуть.Не одразу.Через пару днів.Тижнів.В мене знайома змінила номер і карту.Підвязала іх.І відповідно приват 24 до цього номера.Всі операціі. Звінки.І через 3 тижня отримала звінки від мфо.Звінки рідним.На які ви частіше телефонуєте.Вони як собаки пошукові.Так і хочеться по морді надавать

Пришлось оформить новую карту в привате. Соответственно подвязана она теперь под новый номер? Звонилки могут найти этот номер?
Я оформляла новую карту на новый не основной номер,так сказать финансовый.Все нормально,за четыре месяца никто не нашел,разве что Приват звонит,напоминает про прострочки.Дальше Привата номер не ушел.

Я оформляла новую карту на новый не основной номер,так сказать финансовый.Все нормально,за четыре месяца никто не нашел,разве что Приват звонит,напоминает про прострочки.Дальше Привата номер не ушел.
Якщо ніде не світити номер а тільки лля карти то знайти не зможуть.А якщо світити скрізь і всюду то приват здасть

Якщо ніде не світити номер а тільки лля карти то знайти не зможуть.А якщо світити скрізь і всюду то приват здасть
Этот номер у меня финансовый,хотя я им иногда и пользуюсь.Не нашли,а если б и нашли.....То мне фиолетово!!!

Приват им всем поможет в поисках...

У мене є моно банк.І теж не знайшли.Там новий номер,ніхто не дзвоне.

Мені фактор на новий номер через 3 дні почав телефонувати так

Давно не был в приватбанке - просят что-то подписать?

Назад
Угорі