Пришло смс!Чего ждать?

• Автор теми Автор теми Мари
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мари

Форумчанин
Дописи
351
Реакції
141
Бали
5125
Мари не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорогие мои! Сегодня пришло смс с таким текстом! Чего ждать? С какого МФО не знаю так как у меня их много!:beee:

Вкладення

• Screenshot_20191002-095526_Messages.webp
    Screenshot_20191002-095526_Messages.webp
    30.7 Кб · Перегляди: 98
Дорогие мои! Сегодня пришло смс с таким текстом! Чего ждать? С какого МФО не знаю так как у меня их много!:beee:
Ви хоч пиріжків якихось напечіть, або тортика купіть)))) До Вас аж ціла група їде)))) а по суті,нічого не чекати, очередна пугала смс-ошна)

Ви хоч пиріжків якихось напечіть, або тортика купіть)))) До Вас аж ціла група їде)))) а по суті,нічого не чекати, очередна пугала смс-ошна)
Успокоили! Я немного испугалась)

Вчера была в райотделе..так вот по поводу таких смс-полиция не занимается такими вопросами,поэтому они то к вам точно не приедут деньги выбивать....это из серии фантазёр ты меня называла..

Успокоили! Я немного испугалась)
Не лякайтесь, немає чого)) не знають вже просто, чим Вас достати,чим більше налякати,що б побігли платити, хоча ж ідіоти, треба ж представлятись, бо хз кому платить))

Согласно подобным смс ,ко мне уже должны были приехать ,мне уже должны были выколоть глаза, подать на меня в суд , подать заявление на мошенничество и ещё кучу всякого интересного....не впечатляйтесь...

Согласно подобным смс ,ко мне уже должны были приехать ,мне уже должны были выколоть глаза, подать на меня в суд , подать заявление на мошенничество и ещё кучу всякого интересного....не впечатляйтесь...
Оо, про очі і в мене було, що я сліпа буду,якщо борг не віддам))) а ще, стану овощем, сяду на 12 років, буду опозорена перед всіма моїм колегами і т.д.)))

Напишите им в ответ: «Сегодня в 17:00 Вас посетит прокуратура и налоговая. Не покидайте своё логово. Аминь.»

А с к
Оо, про очі і в мене було, що я сліпа буду,якщо борг не віддам))) а ще, стану овощем, сяду на 12 років, буду опозорена перед всіма моїм колегами і т.д.)))
А как думаете кто это такой борзый? С какого номера писали вам ? Мне кажется что это готивочка

О в мене завтра зустріч з готівочкою вчора писали у вайбер що якщо до 17:00 сьогодні не оплачу то на роботі і дома всі будуть знати про мою проблему) чекаю завтрашній день) інтересно приїдуть?? Хто з таким стикався?

быстрозайм есть ?вроде быстрозайм такое пишет
Post automatically merged:

мне быстро займ таким угрожал

А с к
А как думаете кто это такой борзый? С какого номера писали вам ? Мне кажется что это готивочка
про овощ, 12 років і позор писав Алекс кредит, готівочка в мене в городі, то вони приїжджали, обклеїли підїзд і смились втіхушку, про те ,що сліпа буду - точно не впевнена, давно присилали, може топ-кредит, сос-кредит, е-кеш, не можу Вам точно сказати, це тільки мої догадки. Та і якщо чесно,мене це не цікавить і не задіває,смішно просто це читати)) а зараз змінила сімку і взагалі, життя прекрасне)))

про овощ, 12 років і позор писав Алекс кредит, готівочка в мене в городі, то вони приїжджали, обклеїли підїзд і смились втіхушку, про те ,що сліпа буду - точно не впевнена, давно присилали, може топ-кредит, сос-кредит, е-кеш, не можу Вам точно сказати, це тільки мої догадки. Та і якщо чесно,мене це не цікавить і не задіває,смішно просто це читати)) а зараз змінила сімку і взагалі, життя прекрасне)))
Сколько у вас прострочка?

Мне готивочка присылала месяц назад
Ожидайте полицию с юристом по вашему адресу выезд стоит 2500грн, по сей день жду

О в мене завтра зустріч з готівочкою вчора писали у вайбер що якщо до 17:00 сьогодні не оплачу то на роботі і дома всі будуть знати про мою проблему) чекаю завтрашній день) інтересно приїдуть?? Хто з таким стикався?
Мне почти месяц грозятся приехать ...жду ....бита на готове ,перцовый балончик...но никого...написали недавно что выставили мой долг на тендер для продажи...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі