Рижулька
Форумчанин
- Дописи
- 238
- Реакції
- 355
- Бали
- 5225
Рижулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Дуже потрібна порада. Влаштувалася на літо працювати продавцем вуличного морозива і влипла. Приписують дуже велику недостачу. Працювати почала з 9 червня. Перша ревізія робилася 20 червня. Результати не відомі. Тільки відмазки адміністратора типу все ОК. Буде місячна ревізія і тоді скажу остаточні результати. (ревізію робив один лише адмін і рахувала вона її більше тижня). 1 червня нам видали зарплату. На запитання про ревізію і недостачу знову відмазки мов рахую). Аж вчора(6липня) на вайбер скинулась сума недостачі і хто скільки має заплатити. Я маю заплатити 400 гривень. Сума як на мене велика та впринципі і я могла десь помилитися при розрахунку покупців. Хоча гроші по касових звітах у мене завжди сходилися. Сьогодні ж пані адміністратор пише на вайбер групу що бачите мов з заводу загубилась одна накладна і не вистачає 44 кг морозива на суму більше 12 тис.гривень. І ці гроші будуть з нас зняті. Я в шоці якщо чесно. Як законно захистити свої права? Які документи вимагати? Куди в першу чергу звертатись? Працюю офіційно. Договір матеріальної відповідальності не підписувала.