Примоколект дзвонять в 5 ранку

• Автор теми Автор теми Ksu359
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Ksu359

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
52
Бали
2590
Ksu359 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Проколект просто офігів. Дзвонять в 5 ранку, в 23.00 вечора, в вихідні дні. В мене такого не було навіть на початку просрочок. В когось є таке?

Проколект просто офігів. Дзвонять в 5 ранку, в 23.00 вечора, в вихідні дні. В мене такого не було навіть на початку просрочок. В когось є таке?
якшо ви неправильно вказуєте назву шараги, то і відповіді будуть некоректні

прімоколект мабуть

Буває в неділю наярюють. Не знаю хто, бо не цікавить.
Майже 5 років протермінувань.
:bye:

А як ви зрозуміли, що це саме вони?

Это робот звонил или операторы? И какое МФО им продали. У меня в будние дни пару раз были пропущенные еще до 7 утра

Это робот звонил или операторы? И какое МФО им продали. У меня в будние дни пару раз были пропущенные еще до 7 утра
Робот. +380442250648, такий номер.
Робот. +380442250648, такий номер.до кінця не дослухала, в мене просто брат служить в ЗСУ і такі дзвінки в 5 ранку мене дуже лякають, перший раз вз,ла трубку, почула що робот і виключила.

Буває в неділю наярюють. Не знаю хто, бо не цікавить.
Майже 5 років протермінувань.
:bye:
У меня в январе как раз будет 4 года, правда когда они мне звонят, рассказывают что если дело дойдёт до суда, они меня там закатают и их юристы 99% дел выигрывают и буду платить не 2 тела а в 5 или 10 раз больше )

У меня в январе как раз будет 4 года, правда когда они мне звонят, рассказывают что если дело дойдёт до суда, они меня там закатают и их юристы 99% дел выигрывают и буду платить не 2 тела а в 5 или 10 раз больше )
Фігасє прокинулись

Назад
Угорі