Koral
Форумчанин
- Дописи
- 105
- Реакції
- 56
- Бали
- 68
Koral не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя історія з ними від більшості не відрізняється.Коли мені так здалося,що хочу в свій бізнес вкласти кошти,заповнила інтернет заявку на всі банки,хотіла взяти один але велику сумму.Через годину Ідея і ПУМБ погодили великі сумми по 50тис.,я вирішувала кого з них вибрати,але вирішила взяти обох(це моя тупість).В той же день відпросилася з роботи і Вуаля в мене 80 -тис. на руках(договір не читала,підписала пачки бланків).Приїхала додому з цією суммою і почала планувати що куди і як ,навіть на пару місяців мінімальні платежі відклала на два банки.80 тис я отримала і одночасно втратила 20-ть(одноразова комісія).Гроші пійшли не по призначенню,платежі вносила справно там і там(в Ідеї мої платежі залишалися на місці,ПУМБ вже половина списалося).Коли ч відчула,що 5+тис. невзмозі їм оплачувати,влізла в МФО(в мене вони щедрі були,давали всі сумми які я хотіла)І тут тупік,пошук,сльози,істерики.Ідея пише,,Ви найкращий клієнт,ми Вам сумму відсотків знизимо,приїжджайте договір підпишіть і можете взяти на 20-тис. більше)Я приїхала,підписала,не почитала знову мілліон бумажок.З 20-тм тис.отримала менше 10-ти і коли моя ейфорія пройшла,я відкрила їх бумажки.Старий договір закрили новим і з нового комісію знову зняли одноразову.Я і далі платила до повного тупіка.Пнрестала всім оплачувати одночасно і полетіли ,,кращому клієнту,, погрози і т.д.Приходили додому,але як прийшли так і пішли.Зараз звонять людині і пропонують щоб я віддала всьоголиш 20 тис.(сміх в тому що коли я перестала їм платити сумма висіла 50+)