Zhenya Barskiy
Форумчанин
- Дописи
- 699
- Реакції
- 450
- Бали
- 5225
Zhenya Barskiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня ! Хочу поділитись з вами пригодою яка сталася сьогодні Близько 10 год ранку Приїхав Представник Ідея банк Був раніше взятий кредит на мою маму в сумі 50 тис не плачено 3 міс так як вирішили більше не кормити їх бо немає чим І цей чоловік сказав що він з Хмельницького з служби безпеки Почав кричати чому не платите де мама працює що нібито вона неправдиві данні давала Почав вивідувати інформацію в сусідів Зробив таку огласку я в шоці відразу зходу не зрозумів що з Ідеї так як застали в розплох Ми з ним поїхали до мами на роботу бо він сильно наполягав Повиходили сусіди було соромно але я не розгубився послав всіх на три букви Приїхали до мами він попросив її вийти на вулицю і почав втирати в грубій формі що зробіть реструктуризацію продавайте щось платіть !!! Це все робиться через мене ( реструктуризація кред.канікули ) так як у нас Ідеї банку немає лише центр кредитування типу він головний з Хмельницького Що він їхав маршрут 100 км до вас щоб вибити гроші І наполягав коли ви заплатите.. Мама сказала типу що що завтра він сказав що скинете квитанцію йому у вайбер і перезвонете він зробить кредитні канікули і реструктуризацію Щось типу того.. Я йому кажу чому в суд не подаєте він напав на мене сказав що до поліції напише заяву за шахрайство Мама дуже емоційно зреагувала Стало погано але потім минулось Мене і без того накрило потім так що я не знаю В нього був маршрутний лист Я бачив вручну написано ФІО мами і данні по кредиту І він дуже грозився поліцією.. мама потім панікувала але я зміг трохи заспокоїти.. Я просто неочікував що хтось приїде Знав по форуму що їздять Але це було неочікувано. Я сам ще зараз лікуюсь так як безслідно качелі з моїми мфо і банками пройти не могли ці гади доставали дуже мене і всіх навкруги. Він ще вручив мамі листок там його номер і червоними буквами написано Що боржник. Прошу хто стикався з цим по свіжому напишіть будь ласка як у вас було Бо я чесно вже неможу і по новому накриває.. Вибачте за такий великий текст але всього не напишеш тому далі ви запитуйте. Дякую за будь яку підтримку!