Приїзд колекторів додому. Фотографували дім

• Автор теми Автор теми Альонаr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Альонаr

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
8
Бали
853
Альонаr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, сьогодні мама подзвонила й сказала, що додому приїздили двоє чоловіків, телефонували у дзвінок та щось фотографували біля двору. Я маю пару протермінувань у мфо. За пропискою не проживаю, не можу на данний час закрити борги. Не хочеться щоб батьків турбували( Хто що може порадити?( Перший раз з цим зіштовхуюся. Це можливо кредитори, а можливо воінкомат?( В будинку проживає та прописаний брат)

Доброго дня, сьогодні мама подзвонила й сказала, що додому приїздили двоє чоловіків, телефонували у дзвінок та щось фотографували біля двору. Я маю пару протермінувань у мфо. За пропискою не проживаю, не можу на данний час закрити борги. Не хочеться щоб батьків турбували( Хто що може порадити?( Перший раз з цим зіштовхуюся. Це можливо кредитори, а можливо воінкомат?( В будинку проживає та прописаний брат)
То могли бути хто завгодно. Але кредиторам фото чогось, біля вашого двору не потрібно. Військомату воно потрібне ще меньше.
Порада проста - не переймайтесь!!!

Фотографировали возле двора? Ну пускай. Может им забор такой себе хочется домой тоже)

Моя сусідка колись почала розповідати, що до неї прийшли мордовороти з кешберрі і погрожували. Чогось на поверх вище, до моєї мами не піднялися. А сусіди похилого віку, то у однієї аж тиск піднявся . Але кешберрі не ходять, тим більш в іншому місті. Потім з сусідаии поговорила прямо і відверто, деяких послала в єбеня. Не виправдовуйтесь і не обіцяйти нікому нічого. Є 3 виходи: нехай йдуть в поліцію, або закриють за свої гроші ваші кредити, або нехай закриють мордєнь і не варнякають. Якщо не допомагає- всіх нах.

Ви потім будете дякувати цій ситуації- урок життєвий і оточення просіється, нахіба вам неадеквати.
Фсьо буде ок

Останнє редагування:
В мирний час ні хто майже не їздив із колекторів, за винятком декількох контор. і то по слухам могли опклеїть вулицю якимись обявами в ваш адрес або пройтись по сусідах і вас опозорить.
А зараз і виконавчий напиис важкувато їм зробити бо є обмеження по сумі.щогоб ім їздить.тоді.
Можливо точно війскомат як що брат прописан.

До нас на роботу колись прїджали з монобанку з приводу одного колеги.
Так до майже кожного працівника підійшли і розказали який він безсовісний!!
А да вибачте з 6 травння як би вже можуть. Но все одно є певні обмеження.

До нас на роботу колись прїджали з монобанку з приводу одного колеги.
Так до майже кожного працівника підійшли і розказали який він безсовісний!!

А да вибачте з 6 травння як би вже можуть. Но все одно є певні обмеження.
Написи робити не можуть. Можуть арештувати рахунки по вже відкритим провадженнях

Назад
Угорі