Приїзд Готівочки. Що тепер?

• Автор теми Автор теми Karinaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K

Karinaf

Форумчанин
Дописи
376
Реакції
66
Бали
68
Karinaf не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нас не було дома. Пішли до сусідів, Позвонили, з їх номера що треба поспілкуватися. І тд.. Питали де мої батьки, сказали що поїхали десь, їх немає зараз. Приклєїли до воріт бумажку. Сказали що в сіль раду поїдуть. Боюсь щоб до батьків не поїхали.. Що вони можуть?

Нас не було дома. Пішли до сусідів, Позвонили, з їх номера що треба поспілкуватися. І тд.. Питали де мої батьки, сказали що поїхали десь, їх немає зараз. Приклєїли до воріт бумажку. Сказали що в сіль раду поїдуть. Боюсь щоб до батьків не поїхали.. Що вони можуть?
Кто они? Какая шарага?

Хто до вас їхав?

Название темы было непонятно до изменения
Всё было понятно, так как тема создана в разделе : Форумы > Микрозаймы > Ваша Готівочка
(Шапка форума. Сразу над названием темы.)

Ну так підніміть село на ноги! Викличіть поліцію, поки вони по селу розіжджають! Візьміть вила і захищайтесь! Якої мами якісь скоти мають вас лякати!?
Ще й сусіди "добрі" дали їм подзвонити(( дати їм п@ди, а не подзвонити!!!!
Перепрошую...запікаєте собі то слово, як хочете

Ну так підніміть село на ноги! Викличіть поліцію, поки вони по селу розіжджають! Візьміть вила і захищайтесь! Якої мами якісь скоти мають вас лякати!?
Ще й сусіди "добрі" дали їм подзвонити(( дати їм п@ди, а не подзвонити!!!!
Перепрошую...запікаєте собі то слово, як хочете
Вони можуть все село обпитувати?

Вони можуть все село обпитувати?
Вони нічо не можуть, так як безхребетні!
А по селу і так вже напевне, вас знаменитістю зробили.
До сусідів завітали, напене, на цьому і фініш...хз...
Пишіть якщо шо, але якщо вони ще в селі на даний час, то участкового якогось викличте

Вони нічо не можуть, так як безхребетні!
А по селу і так вже напевне, вас знаменитістю зробили.
До сусідів завітали, напене, на цьому і фініш...хз...
Пишіть якщо шо, але якщо вони ще в селі на даний час, то участкового якогось викличте
А в якому сенсі знаменититістю?

А в якому сенсі знаменититістю?
Та в тому, що і так по селу зараз будуть говорити, що ви кредитів набрали і до вас приїжджали )
Будуть бабки мати про що в церкві поговорити
Ну вас це немає ніяк бентежити, займайтеся своїми саравами, готуйтеся до свят, і нікому нічого не пояснюйте)
От якби сусіди ще втіхаря ті харі сфоткали, було б чудесно

Та в тому, що і так по селу зараз будуть говорити, що ви кредитів набрали і до вас приїжджали )
Будуть бабки мати про що в церкві поговорити
Ну вас це немає ніяк бентежити, займайтеся своїми саравами, готуйтеся до свят, і нікому нічого не пояснюйте)
От якби сусіди ще втіхаря ті харі сфоткали, було б чудесно
Я. Дуз'же переймаюсь.. я не можу.. це опять удар

Назад
Угорі