Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Совсем не реагировать будет лучшим вариантом. Странно, что ещё не написали с деньгами?. Совсем чекнулись диктовать кому где быть?Пришло сообщение на вайбер:Наталья, Вам нужно быть завтра по адресу регистрации с паспортом и ИНН, как на это реагировать?
Ніяк))) проста страшилка)Пришло сообщение на вайбер:Наталья, Вам нужно быть завтра по адресу регистрации с паспортом и ИНН, как на это реагировать?
А раптом їм сільського екстриму захочеться?)))Мені вчора щось подібне писали.Сьогодні пропонують за тіло закрити...Я б і рада...Грошей нема
Я так думаю на карту глянули,зрозуміли що ніхто не повірить,що припруться в такий закуток))
Щоб я їх кругом будинку поганяла?))Це ми запросто)Ще й циганви покличу,ті поможуть)Весело буде)))А раптом їм сільського екстриму захочеться?)))
Не, хай краще кругом дома их собаки ганяют, можно свиньи, те тоже знатные погонялы.Щоб я їх кругом будинку поганяла?))Це ми запросто)Ще й циганви покличу,ті поможуть)Весело буде)))
В сусідки хаскі є...Бо моя дрібнота вже старенька і лінива)Як варіант-скажених лисиць в окрузі багато,але якщо що-не нарікати!!Не, хай краще кругом дома их собаки ганяют, можно свиньи, те тоже знатные погонялы.
Навпаки, они и покушают и людям праздник сделают?Валентинка, свинок шкода))
То слишком добрая собака. Там у Вас алаюая или ротвелера нет в округе?В сусідки хаскі є...Бо моя дрібнота вже старенька і лінива)Як варіант-скажених лисиць в окрузі багато,але якщо що-не нарікати!!
Веселе у тебе село))Щоб я їх кругом будинку поганяла?))Це ми запросто)Ще й циганви покличу,ті поможуть)Весело буде)))
Нема...Тільки скажені лисиці і цигани)Навпаки, они и покушают и людям праздник сделают?
То слишком добрая собака. Там у Вас алаюая или ротвелера нет в округе?
В мене все веселе)))Веселе у тебе село))
Наверное вы первый день на форуме с апреля...Пришло сообщение на вайбер:Наталья, Вам нужно быть завтра по адресу регистрации с паспортом и ИНН, как на это реагировать?