Приезжают ли по месту жительства?

• Автор теми Автор теми Mits
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 8K

Mits

Форумчанин
Дописи
99
Реакції
34
Бали
3625
Mits не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришло сообщение на вайбер:Наталья, Вам нужно быть завтра по адресу регистрации с паспортом и ИНН, как на это реагировать?

Пришло сообщение на вайбер:Наталья, Вам нужно быть завтра по адресу регистрации с паспортом и ИНН, как на это реагировать?
Совсем не реагировать будет лучшим вариантом. Странно, что ещё не написали с деньгами?. Совсем чекнулись диктовать кому где быть?

Мені вчора щось подібне писали.Сьогодні пропонують за тіло закрити...Я б і рада...Грошей нема
Я так думаю на карту глянули,зрозуміли що ніхто не повірить,що припруться в такий закуток))

Мені вчора щось подібне писали.Сьогодні пропонують за тіло закрити...Я б і рада...Грошей нема
Я так думаю на карту глянули,зрозуміли що ніхто не повірить,що припруться в такий закуток))
А раптом їм сільського екстриму захочеться?)))

Можете спокойно быть, практика форума показывает, что не приедут никак. Хотя лично моя сестра несколько дней назад знатно перепугалась, так как сочла что за ней следят возле дома, я там тоже прописан. Но это была паника.

Щоб я їх кругом будинку поганяла?))Це ми запросто)Ще й циганви покличу,ті поможуть)Весело буде)))
Не, хай краще кругом дома их собаки ганяют, можно свиньи, те тоже знатные погонялы.

Не, хай краще кругом дома их собаки ганяют, можно свиньи, те тоже знатные погонялы.
В сусідки хаскі є...Бо моя дрібнота вже старенька і лінива)Як варіант-скажених лисиць в окрузі багато,але якщо що-не нарікати!!

Навпаки, они и покушают и людям праздник сделают?
В сусідки хаскі є...Бо моя дрібнота вже старенька і лінива)Як варіант-скажених лисиць в окрузі багато,але якщо що-не нарікати!!
То слишком добрая собака. Там у Вас алаюая или ротвелера нет в округе?

Навпаки, они и покушают и людям праздник сделают?

То слишком добрая собака. Там у Вас алаюая или ротвелера нет в округе?
Нема...Тільки скажені лисиці і цигани)
Веселе у тебе село))
В мене все веселе)))
Ми наганяй отримали.В більшості так і виходить-що би не обговорювали,все плавно з'їзджає до житейського

Наверное вы первый день на форуме с апреля...

Хотели ко мне приехать,писали об этом. Но не приехали. На границы из бы завернули

Назад
Угорі