При сплаті 20% по виконавчому провадженні розблокують банківські рахунки?

• Автор теми Автор теми Кассандра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 567

Кассандра

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
3
Бали
5065
Кассандра не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
добрий ранок.Хтось може знає або підкаже чи правильно вчиню.Маю 4 виконавчих провадження.Подала на скасування виконавчого напису.Але це питання не одного місяця.УСІ РАХУНКИ АРЕШТОВАНІ. Я офіційно працевлаштована.Постанова прийшла на роботу.Якщо я почну сплачувати 20% із зарплати по 4 виконавчих провадженнях,мої картки і рахунки розблокують?І ще одне питання.Арешт накладено ,а виконавче провадження закрито.Як зняти арешт на суму закритого виконавчого провадження.Вдячна за будь яку пораду.

Якщо я почну сплачувати 20% із зарплати по 4 виконавчих провадженнях,мої картки і рахунки розблокують?
Ні не знімуть.
І ще одне питання.Арешт накладено ,а виконавче провадження закрито.Як зняти арешт на суму закритого виконавчого провадження.Вдячна за будь яку пораду.
Тільки через суд. Вам потрібен юрист.

добрий ранок.Хтось може знає або підкаже чи правильно вчиню.Маю 4 виконавчих провадження.Подала на скасування виконавчого напису.Але це питання не одного місяця.УСІ РАХУНКИ АРЕШТОВАНІ. Я офіційно працевлаштована.Постанова прийшла на роботу.Якщо я почну сплачувати 20% із зарплати по 4 виконавчих провадженнях,мої картки і рахунки розблокують?І ще одне питання.Арешт накладено ,а виконавче провадження закрито.Як зняти арешт на суму закритого виконавчого провадження.Вдячна за будь яку пораду
Ні не знімуть.

Тільки через суд. Вам потрібен юрист.
А якщо написати заяву про розблок, чи це не той випадок? Можу путати

та ні.Я взагалі збираюсь скасувати виконавчий напис.
Ну поки збираєтесь і зноситимете, то розблокувати можно лишень зарплатний якщо докажете що він цільовий і дійсно зарплатний.
Або ж будь який рахунок що належить вам в межах 14200 на місяць, визначивши його видатковим.

Ну поки збираєтесь і зноситимете, то розблокувати можно лишень зарплатний якщо докажете що він цільовий і дійсно зарплатний.
Або ж будь який рахунок що належить вам в межах 14200 на місяць, визначивши його видатковим.
та я вже так зробила.Але самі розумієте як важко прожити на 14200.Я ВПО з Донецької обл.Живу у Харкові.Виїхала сама,у Харкові житло знімаю.Подала заяви на забезпечення позову ,щоб не платити суд збір до рішення суду.ПОВЕРТАЮТЬ ЗАЯВИ,зобов"язують платити суд.збір.

та я вже так зробила.Але самі розумієте як важко прожити на 14200.Я ВПО з Донецької обл.Живу у Харкові.Виїхала сама,у Харкові житло знімаю.Подала заяви на забезпечення позову ,щоб не платити суд збір до рішення суду.ПОВЕРТАЮТЬ ЗАЯВИ,зобов"язують платити суд.збір.
Не думали поехать в Европу? Там заботятся об украинцах гораздо больше, чем в нашей стране. Украина считает, что переселенец, который снимает квартиру сам, может прожить на 14к гривен в месяц.

Не думали поехать в Европу? Там заботятся об украинцах гораздо больше, чем в нашей стране. Украина считает, что переселенец, который снимает квартиру сам, может прожить на 14к гривен в месяц.
Оффтоп
Или на 2тыс по уходу

а я выехать смогу ?
Всі вп по написах?
так

Зп або 2 мін зарплати. Це ж прокатує якщо й судове вп й за написом нотаріуса?
в мене з зарплати стягують і визначений рахунок той же на 2 мінімальні. Для того щоб вам розблокували рахунок на який ви отриуєте кошти, рахунок повинен бути з спеціальним режимом використання.

Назад
Угорі