Пройшло 1,5 роки і знову почався терор

• Автор теми Автор теми Sofija Chorna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 5K

Sofija Chorna

Форумчанин
Дописи
164
Реакції
50
Бали
343
Sofija Chorna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Минуло 1,5 роки, як я перестала платити МФО. Перші 7-8 місяців був кошмар, до 50 дзвінків в день. А потім не більше 5 в день. ДЗвонили всім кого тільки могли знайти. І тепер знову куча дзвінків. Як довго вони будуть задовбувати. Маю: єврогроші, гоуфінго, мілоан, бистрозайм, майкредит, кредитап, кф.

Доброго дня. Минуло 1,5 роки, як я перестала платити МФО. Перші 7-8 місяців був кошмар, до 50 дзвінків в день. А потім не більше 5 в день. ДЗвонили всім кого тільки могли знайти. І тепер знову куча дзвінків. Як довго вони будуть задовбувати. Маю: єврогроші, гоуфінго, мілоан, бистрозайм, майкредит, кредитап, кф.
В мене ще не такий термін,але не задовбують вже.

Sofija Chorna, А навіщо ви звертаєте увагу на чергове "сезонне" загострення ?
Ви ніби то вже пройшли цей "шлях" ... Не розумію навіщо повертатись ?

Sofija Chorna, А навіщо ви звертаєте увагу на чергове "сезонне" загострення ?
Ви ніби то вже пройшли цей "шлях" ... Не розумію навіщо повертатись ?
Ну повернулись вони, не я ж їм почала дзвонити. Я з ними не спілкувалась і зараз не спілкуюся. Просто думала все, а тут на тобі-друга хвиля. От і цікаво скільки їх буде?

Ну повернулись вони, не я ж їм почала дзвонити. Я з ними не спілкувалась і зараз не спілкуюся. Просто думала все, а тут на тобі-друга хвиля. От і цікаво скільки їх буде?
Я ж, власне і запитав вас - навіщо воно вам ?
В мене теж антиспам деколи ловить цих дибілоїдів, проте я не звертаю увагу і мене взагалі не цікавить хто і чого дзвонив...

Я ж, власне і запитав вас - навіщо воно вам ?
В мене теж антиспам деколи ловить цих дибілоїдів, проте я не звертаю увагу і мене взагалі не цікавить хто і чого дзвонив...
Я через є-кеш і кредиткасу ледве з роботи не вилетіла, а через є-гроші ледве не розлучилась. От і написала ті контори, які в мене залишились, щоб знати як далеко вони заходять?

Выделите час времени и названивайте им.
Уже через пару дней это принесет результат. Как минимум вас занесут в ЧС. Но я бы купил новый стартовый пакет и продолжил бы им звонить.

Я то їх ігнорю, а родичі піднімають трубку,та потом вичитують мене.
Уже через пару дней это принесет результат. Как минимум вас занесут в ЧС. Но я бы купил новый стартовый пакет и продолжил бы им звонить.
Дякую за пораду. По характеру не така, не зможу я їх дістати, тільки себе накручу.

Пропорціонально тому, наскільки ви це дозволите їм.
Правильно. Мальчик девочке в трусы будет лезть, если она не позволяет? Навряд ли. А если будет позволять, то будет лезть чаще. А потом и ещё дальше зайдет. Может аналогия и странная и отчасти неуместная, но другая в голову не приходит.
Sofija Chorna, пусть звонят, пусть из шортиков выпрыгивают, пусть хоть волосики на груди друг другу вырвут. А вы соблюдайте спокойствие и применяйте на практике технику великого игнора.

Ага, тут ще треба вміти в стилі калів спілкуватися

Ага, тут ще треба вміти в стилі калів спілкуватися
Зачем? Их стиль пусть они при себе оставят. Не надо уподобляться им.
А вот позвонить и спеть песенку или поговорить о том, что Covid-19 положил мировую экономику, или же, что всему виной летучие мыши - святое дело. Этому и обучаться не надо.

Sofija Chorna, Хотелось бы подробней за кредиткассу и проблемы на работе, если можно
Для меня этот вопрос оооочень актуален.

Крім дзвінків ,більше нічого не робили неприїджали ,у суд неподавали

Вас наверное перепродали/отдали на прозвон коллекторам. Или если были уже после МФО коллектора, то они другим передали) У меня та же фuгня. Звонили месяца 3-4 как сумасшедшие, потом тишина. Сейчас год прошел почти все займы ушли коллекторам - опять больше звонков. Манивео, например, продали мой долгТалиону, а Талион через несколько месяцев ЕАПБ)) Так что такие всплески активности могут быть очень долго. Особенно, если вы с ними ещё и разговариваете, хотя бы время от времени.

Назад
Угорі