Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Эт как? В Бит Капитал что ли?Чи проходив тут хтось процедуру відновлення платоспроможності?
Ні,в загальному.Эт как? В Бит Капитал что ли?
А расскажите о ней подробнее. Я не слышал ранее о такомНі,в загальному.
У нас більше практика банкрутства фізичної особи але такого в нас точно немає. Я принаймні не чувПроцедура відновлення платоспроможності — це система заходів, спрямованих на фінансове оздоровлення боржника для погашення вимог кредиторів, яка включає санацію (оздоровлення фінансово-господарського стану) та реструктуризацію боргів. Ця процедура застосовується в рамках справи про банкрутство до визнання боржника банкрутом, щоб запобігти ліквідації.
Основні етапи та заходи
- Подання заяви та плану реструктуризації:
Боржник подає до господарського суду заяву з обґрунтуванням неплатоспроможності та проекти плану погашення боргів.
- Запровадження процедури розпорядження майном:
Суд призначає розпорядника майна, який проводить процедуру протягом певного строку (до 170 днів).
- Реалізація плану реструктуризації:
Це може включати:
- Продаж частини майна боржника.
- Зміну способу та порядку виконання зобов'язань (зміна розміру та строків погашення).
- Відстрочку, розстрочку або прощення боргів.
- Виконання зобов'язань третіми особами (наприклад, через договори поруки).
- Інші заходи, спрямовані на поліпшення майнового стану боржника.
один фиг денег нет, вот и весь план фінансового оздоровленняУ нас більше практика банкрутства фізичної особи але такого в нас точно немає. Я принаймні не чув
банкрутство?Чи проходив тут хтось процедуру відновлення платоспроможності?