Прострочки по МФО, як гадаєте , після укладення шлюбу, ці гади вийдуть на чоловіка і його сім'ю?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 728

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Скажіть будь ласка якщо є прострочки по МФО і банку більше трьох місяців дзвонять вже до сусідів і до людей з якими не спілкуюся- але суть питання в іншому. Планую розписатися з хлопцем хочу запитати хто може знати чи після розписки ці гади вийдуть на чоловіка і його сім'ю якщо зараз ще про нього нічого ніхто не знає! І чи будуть дійсні ті договори( оформила в інтернеті підпис цифрами з смс) якщо я зміню документи на прізвище чоловіка. Щиро вам дякую за відповідь!

Доброго дня. Скажіть будь ласка якщо є прострочки по МФО і банку більше трьох місяців дзвонять вже до сусідів і до людей з якими не спілкуюся- але суть питання в іншому. Планую розписатися з хлопцем хочу запитати хто може знати чи після розписки ці гади вийдуть на чоловіка і його сім'ю якщо зараз ще про нього нічого ніхто не знає! І чи будуть дійсні ті договори( оформила в інтернеті підпис цифрами з смс) якщо я зміню документи на прізвище чоловіка. Щиро вам дякую за відповідь!
Не хвилюйтесь, договори дійсні будуть)))) Чи знайдуть? 50/50....

у них базы, любая кАнтора может найти вас и семью парня после розписи. Только суд может признать договора с мфо ничтожными!

у них базы, любая кАнтора может найти вас и семью парня после розписи. Только суд может признать договора с мфо ничтожными!
Не факт, вот у меня например людей которые прописаны всего пару лет в доме не разу не беспокоили, вообще!!! А долбуд тех кто давно приписан... Вот тебе и базы...

Не факт, вот у меня например людей которые прописаны всего пару лет в доме не разу не беспокоили, вообще!!! А долбуд тех кто давно приписан... Вот тебе и базы...
Він не буде в мене прописаним. Єдине що переживаю чи по базах пробують що інше прізвище і заміжня тепер

Він не буде в мене прописаним. Єдине що переживаю чи по базах пробують що інше прізвище і заміжня тепер
То я как пример человеку написал. Могут найти, могут и нет, тут вам точно никто не скажет. А всегда базы надо?, может добрая соседка всю информацию слить....

это понятно, но мы же не знаем что у них за базы? это рулетка, найдут или нет, кого- го пронесет, а кого- то - нет. Я просто написала, чтобы девушка не была уверенна, что смена фамилии в корень все поменяет, избавит от звонков и защитит близких( К сожалению, панацеи нет от каллоидов

І чи будуть дійсні ті договори( оформила в інтернеті підпис цифрами з смс) якщо я зміню документи на прізвище чоловіка.
Зміна прізвища ніяк не впливає на "дійсність" договорів. ІПН залишається без змін на все життя. Це як унікальний і єдиний ваш номер. І саме за ним переважно здійснюється пошук інформації по особі будь-якими установами.

это понятно, но мы же не знаем что у них за базы? это рулетка, найдут или нет, кого- го пронесет, а кого- то - нет. Я просто написала, чтобы девушка не была уверенна, что смена фамилии в корень все поменяет, избавит от звонков и защитит близких( К сожалению, панацеи нет от каллоидов
Согласен

Зміна прізвища ніяк не впливає на "дійсність" договорів. ІПН залишається без змін на все життя. Це як унікальний і єдиний ваш номер. І саме за ним переважно здійснюється пошук інформації по особі будь-якими установами.
Тобто якщо вийти заміж чоловіка теж почнуть замахувати так?(

Тобто якщо вийти заміж чоловіка теж почнуть замахувати так?(
З великою ймовірністю... Питання як швидко.
В мене на початках протермінувань понаходили родичів і деяких сусідів/ товарищів по роботі ...
Але їх не довго бомбили, бо всі адекватні і швиденько дали зрозуміти що ці дзвінки до одного місця...
Після року взагалі майже перестали дзвонити ... лишень дуже рідко мені.
А після півтора року зненацька найшли брата жінчиного, який на іншому взагалі прізвищі і в іншому регіоні живе.
От і думайте самі.
Все залежить від їхньої ледачості ... але я би особисто на це не надіявся.

а в чем проблема рассказать все? это все таки будущий муж. не хорошо начинать семейную жизнь с таких тайн

а в чем проблема рассказать все? это все таки будущий муж. не хорошо начинать семейную жизнь с таких тайн
Він це все знає ми живемо разом. Просто не хочеться щоб його діставали а тим паче його рідних

Дивляться по індифікаційному коду.А чи найдуть то вже як шукати захочуть.І краще все розкажіть,нащо починати сімейне життя з недосказань.

Дивляться по індифікаційному коду.А чи найдуть то вже як шукати захочуть.І краще все розкажіть,нащо починати сімейне життя з недосказань.
Та він знає я ж писала вже. Просто не хочу щоб його замахувати а тим більше його рідних

Та він знає я ж писала вже. Просто не хочу щоб його замахувати а тим більше його рідних
Ну тут хто знає.Якщо до цієї пори не дістались,коли знаходять будь кого,то можливо вам і пощастить.А вразі чого завжди можна змінити номер.

Кстати да, у меня достают реально тех кто прописан более 5 лет, новенькие живут спокойно. У мамы на роботе все сотрудники привязаны к зарплатному проекту привата, то пострадали все!

Назад
Угорі