Я цього не знаю, але як вони можуть знати скільки у вас банків та рахунків? Довідка про доходи, це напевно довідка не по окремим карткам, а по рахунку до якого всі картки прив"язані. Якщо це довідка про доходи, то мабуть лише надходження в ній напевно достатньо відобразити. А якщо це кредити, то пояснити що це кредити. Прикласти наприклад до цих надходжень витяг з кредитних шараг, обгрунтувавши кожне надходження кредитним договором. Якщо як макаки бачитимуть оборот і все - то ви багатійка, а якщо ви до цього обороту прикладете пояснення та кредитні договори (в лк шараг можна скачати кожен окремо, чи взяти довідку з переліком тих кредитів, номерами, датою, сумою тощо) то при аналізі цих документів стане очевидно що незважаючи на оборот ви неплатоспроможна, бо суть ваших оборотів це кредити та їх повернення. Дивлячись куди потрібно та чим ви цей оборот обгрунтуєте - думаю від цього все
Якщо це банк якийсь рахунок до пояснення надходжень заблочив, і ви готові пояснювати те все, то подивіться що там у вас за кредити, візьміть довідки про кількість, дати, суми тих кредитів, та надайте їм ці довідки як підтвердження джерела надходжень + свої пояснення що це саме так. Вивчать і розблокують. Якщо це якісь соц структури, то мабуть десь так само прикладати довідки та пояснення. Принаймні всі ті обороти, що є кредитними, обгрунтувати не проблема, адже у шараг все це підтверджується, видаються довідки.