Прострочка в Ccloan під час карантину

• Автор теми Автор теми RAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 4K

RAN

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
3
Бали
2565
RAN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть як веде себе Ccloan якщо прострочка починається під час карантину? Поділіться досвідом

Підскажіть як веде себе Ccloan якщо прострочка починається під час карантину? Поділіться досвідом
У мене в іншій конторі їхній. Що карантин - що ні, нема різниці. Задовбуть вас і оточення конкретно.

На вторуй день позвонили всем. Неадекватные. Сегодня уже звонят что у их акция за 10 дней заплатить + 10 дней в подарок.

Истеричная контора. Буквально с первого дня звонки и сообщения в вайбер

Звонят всем кого найдут. У меня позвонили бывшему соседу и чуть не довели его до инфаркта - пытались доказать, что он мой поручитель по кредиту

Меня пронесло. Никого не трогали, мне уж точно никто не жаловался, примерно через месяц продали финфорс. Вчера финфорс предложил за тело закрыть.

Меня пронесло. Никого не трогали, мне уж точно никто не жаловался, примерно через месяц продали финфорс. Вчера финфорс предложил за тело закрыть.
Так само за місяць продали форсам, ті пропонують списати майже за тіло і розбити на частини, ведуть себе коректно, як воно далі буде побачим бо грошей немає

Так само за місяць продали форсам, ті пропонують списати майже за тіло і розбити на частини, ведуть себе коректно, як воно далі буде побачим бо грошей немає
Вот вот, с удовольствием их бы за тело закрыл, а бабла нет:sorry:

Забила я на них целиком и полностью! Раньше продлевала переживала. Но когда в первый день позвонили несколько раз моей маме несмотря на то что я пообещала внести оплату в течении часа, они нахамили. Теперь блок больше месяца

в мене сьогодні перший день просрочки.по телефони з ними не спікуюсь -але ось сьогоднішня переписка з ними.
[ 16 апреля 2020 г. 10:43 ] CC LOAN: Ваші родичі, друзі, колеги будуть сповіщені про Ваш борг! Ваш договір в черзі на автодозвін та інформування!
Наразі, діє акційна пропозиція для Вас! Пролонгація кредиту на 10 днів, Ви отримаєте + 10 днів БЕЗКОШТОВНО (від 10 до 30 днів кількість днів подвоюється)! 840.5 грн. - 10 днів = 20 днів пролонгції до 12:00.
Але у випадку навіть несплати мінімального % (231.65 грн.) на сьогодні, пропозиція для Вас може бути скасована.
[ 16 апреля 2020 г. 10:50 ] Тоня : мої родичі колеги і всі сусіди знають про мої кредити.Вам на юридичний адрес відправлено заказний лист про реструктиризацію мого кредиту.також там є довідка від Торгової палати про те що я офіційно закрита на какрантин так я я Фоп.ніяких переговорів по телефону з Вами не буде ТІЛЬКИ В ПИСЬМОВОМУ ВИГЛЯДІ НА МОЮ ПОШТОВУ АДРЕСУ-це для мого адвоката в разі вашої відмови мені на мої прохання зробити мені реструктиризацію під час Форс-мажорних обставин- і це вказано в довідці від Торгової Палати.
[ 16 апреля 2020 г. 10:51 ] CC LOAN: Ви взяли кредит коли офіційно був вже карантин
[ 16 апреля 2020 г. 10:52 ] CC LOAN: Тому фіксуємо ВІДМОВУ і всього найкращого Вам
[ 16 апреля 2020 г. 10:53 ] Тоня : фіксуйте що хочете-все сказано вище-документи вам віслані. це ви порушуєте зараз Закон і це я доведу в Суді-всього найкращого.
[ 16 апреля 2020 г. 10:58 ] CC LOAN: Ви незаконно утримуєте кошти кредитора, на час карантину Ви не звільняєтесь від оплати % за користування, або, погашення кредиту, Вам не нараховуються пені та штрафи згідно чинного законодавства до 30.04.2020 року
[ 16 апреля 2020 г. 11:05 ] Тоня : Явсе зробила законно.і ви мені зараз нічого не докажете.і ПОВТОРЮЮ МІЙ АДВОКАТ ЦЕ ДОКАЖЕ. анкета моя є у вас і ви знаєте хто я . що я ФОП і на карантині я по Закону. а це єдиний мій дохід. Так що показуєте це своєму керівнику для вирішення цієї ситуації.
[ 16 апреля 2020 г. 11:08 ] CC LOAN: Ви взяли кредит коли офіційно був вже карантин 17.03.2020 року, тому що Ваш "адвокат" докаже, це Ваша особиста справа
[ 16 апреля 2020 г. 11:10 ] Тоня : до побачення-тема закрита.
[ 16 апреля 2020 г. 11:14 ] Тоня : Розділом IV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону встановлено, що у разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань за договором про споживчий кредит (у тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань зі сплати платежів) споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за таке прострочення.
[ 16 апреля 2020 г. 11:15 ] CC LOAN: Все, залиште це для суду та свого "адвокату" відмова зафіксована
[ 16 апреля 2020 г. 11:19 ] Тоня: відмова зафіксована з Ваших слів- це теж зафіксуйте.і ця переписка тому доказ.перед тим як йти на таку роботу принаймні потрібно знати Закони-а не читати скрипт і залякувати людей психологічно.Роботу МФО зсередини -я знаю .Чекаю від Вас офіційного листа на свою адресу.( з мокрими печатками)
[ 16 апреля 2020 г. 11:20 ] CC LOAN: Всього найкращого!

Вот вот, с удовольствием их бы за тело закрыл, а бабла нет:sorry:
по телефону предложили или на почту скинули предложение? меня пока не продали, но заранее хочу все разузнать. Как узнать что продали, если я по телефону с ними не общаюсь. Хочу договариваться за тело, не хочу Дорошкевич.

по телефону предложили или на почту скинули предложение? меня пока не продали, но заранее хочу все разузнать. Как узнать что продали, если я по телефону с ними не общаюсь. Хочу договариваться за тело, не хочу Дорошкевич.
В виде СМС

После сообщения: ваш кредит будет передан стронней организации ,оплатите до 12.00
Когда они отдают в финфорс? Или ещё таких сообщений шт 10 будет? Просто три дня просрочки только

Сегодня позвонили из ССлоун. Причем на номер, который вовсе ни к чему не привязан. Откуда узнали - вопрос. Сказали, чтобы к вечеру оплатили 200 грн и подали на реструктуризацию. К чему бы это? П.с. второй день просрочки

Я им очень много переплатила пролонгаций, но с ними на связь не выходила ещё. Пускай сначала предложат нормальный вариант.

Назад
Угорі