Сніжана 1234 5600
Читач
- Дописи
- 29
- Реакції
- 4
- Бали
- 128
Сніжана 1234 5600 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Покищо телефонує тільки касир
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какой кассир?Вы в отделении оформляли?Покищо телефонує тільки касир
Не мелите уже чушь, в конце концов, со своим "чого очікувати". Беременность ожидайте. Вот же генофонд....Покищо телефонує тільки касир
І що, даліПокищо телефонує тільки касир
Так на відділенніКакой кассир?Вы в отделении оформляли?
Ну,кассиры спокойные.Так на відділенні
Та да...Ну,кассиры спокойные.
Хотя и звонилки терпимые,а некоторые так вообще ржачные.Та да...
Я з ними не спілкуюся,в мене є справи важливіші?Хотя и звонилки терпимые,а некоторые так вообще ржачные.
Я раньше тоже не общалась,а сейчас мне скучно и теперь просто рофлю с них.Я з ними не спілкуюся,в мене є справи важливіші?
Аплодую Вам стоячи???Я раньше тоже не общалась,а сейчас мне скучно и теперь просто рофлю с них.
Я надеюсь,что это сарказм?Аплодую Вам стоячи???
Ні?Я,наприклад,не маю стільки вільного часу,щоб розмовляти з одноклітинними.Я надеюсь,что это сарказм?
Прикольно , откуда столько энергии ? Мне раз скажут что передадут коллекторам или позвонят борату , теряю сознание ?Я раньше тоже не общалась,а сейчас мне скучно и теперь просто рофлю с них.
Вечері написали на вайбер що якщо завтра не закрию прострочка вже 2 платежі бо вчора мав бути знов. То до мене додому приїде служба безпеки.Прикольно , откуда столько энергии ? Мне раз скажут что передадут коллекторам или позвонят борату , теряю сознание ?
А из ФБР приедут?Вечері написали на вайбер що якщо завтра не закрию прострочка вже 2 платежі бо вчора мав бути знов. То до мене додому приїде служба безпеки.
Канешно ???А из ФБР приедут?