Прострочка по кредитам більше року

• Автор теми Автор теми Micra2014
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Micra2014

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
276
Micra2014 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір.
В мене прострочка більше року , було одне вп , знесли. Сімкарту зареєстрована на сайті не включаю , не знаю чи шараги ще дзвонять комусь з знайомих.
Розкажіть вашу історію що відбувається у вас після прострочки більше як рік?

:hi:
Не пам'ятаю )) Бо це було два роки назад ))
По темі : все рівно і без якихось ексцесів.
Хвилями їх накриває, починають згадувати і телефонувати, але без фанатізму, суто мені.
Присилають дитячі лякалки з погрозами судами і нотаріусами, які плавно переходять чуть не в прохання закрити хоч за тіло.
Ось мабуть і все.
З лютого деякі шараги перешагнуть на 4 рік протермінувань.

Micra2014, а що вам ця інфа дасть?
Ви що ,не читаєте форум?Дзвінки зменшились....комусь продали....Хтось отримав ВНН....У всіх по різному....
І нічого страшного ,щоб з цим не справитись.

Ви що ,не читаєте форум?Дзвінки зменшились....комусь продали....Хтось отримав ВНН....У всіх по різному....
Якщо питаю то значить щось дасть!!!!

Хвилями їх накриває, починають згадувати і телефонувати, але без фанатізму, суто мені.
Присилають дитячі лякалки з погрозами судами і нотаріусами, які плавно переходять чуть не в прохання закрити хоч за тіло.
Ось мабуть і все.
Дякую що відгукнулись?

Добрий вечір.
В мене прострочка більше року , було одне вп , знесли. Сімкарту зареєстрована на сайті не включаю , не знаю чи шараги ще дзвонять комусь з знайомих.
Всё тоже самое ,смс ,звонки письма ..Могут ещё влепить что то ,а могут на суд подать ) Похожая тема ,где то гуляет по форуму . :scratch_one-s_head: Можете немного погулять тут и найдёте )

А тобі що дасть то що я скажу?
Не читаю

Год и месяц, одна надпись, которая 18.01 успешно снесена, жду пока вступит в силу решение.
Звонов 10-15 в месяц всего то

Micra2014, Я б вам радила читати форум.Тут є багато потрібної для вас інформації,яка в подальшому допоможе вам вирішити ситуацію з мфо.
І деякі питання у вас самі відпадуть ...
І надалі прошу бути чемною,так як в нас на форумі такого не люблять.І є за це своє покарання.

Ось мабуть і все.
А у меня встречный вопрос, что может быть после 4-х лет просрочки? что, в суд могут и на поздних сроках подать чререз 5-10 лет, Срок исковой давности не прошел?

А у меня встречный вопрос, что может быть после 4-х лет просрочки? что, в суд могут и на поздних сроках подать чререз 5-10 лет, Срок исковой давности не прошел?
У меня ИНН через 7 лет прилетела)))

Назад
Угорі