Просрочки в МФО, дзвінки, погрози. АО Захист

• Автор теми Автор теми Kare9lazaya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Kare9lazaya

Читач
Дописи
18
Реакції
5
Бали
3
Kare9lazaya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, влізла в МФО компанії, тепер не знаю як з них вилізти, порадилась з юристом через "Захист" хочуть оформити договір, щоб приїхала і підписала
Оплатила уже 1000 ГРН юристу , ну пока вони 2 тиждень тільки говорять ігнорувати дзвінки МФО , і нічо не платити, тягнути час і щоб потім оплатити лише тіло.
2 компанії пішли на поступки, зробили реструктуризацію
Але змоги кожні 2 тижні платити 2300 і 1650 не маю, внесла по одному платежу і все.
2 компанії категорично просять повністю погасити, або платити проценти і продлить на місяць. Я не знаю що робити, зп не позволяє уже купа боргів бо самій кредит 7 уже 8к віддала і то вони на проценти пішли, а тіло залишилось

Доброго дня, влізла в МФО компанії, тепер не знаю як з них вилізти, порадилась з юристом через "Захист" хочуть оформити договір, щоб приїхала і підписала
Оплатила уже 1000 ГРН юристу , ну пока вони 2 тиждень тільки говорять ігнорувати дзвінки МФО , і нічо не платити, тягнути час і щоб потім оплатити лише тіло.
Але змоги кожні 2 тижні платити 2300 і 1650 не маю, внесла по одному платежу і все.
2 компанії категорично просять повністю погасити, або платити проценти і продлить на місяць. Я не знаю що робити, зп не позволяє уже купа боргів бо самій кредит 7 уже 8к віддала і то вони на проценти пішли, а тіло залишилось
Первым делом бегите от захиста, это не юристы, это мошенники. Как и все подобные "компании"

Якщо по реструктуризації пропустите платіж, вона анулюється, і знову нарахують відсотки, якщо реструктуризація лише по тілу кредиту, спробуйте вирішити, якщо вони розбили всю сумму з відсотками, то краще вже зачекати пів року та віддати за тіло(в залежності яка це компанія звістно, на форумі багато інформацію по тим чи іншим). Захист це шахраї, беруть гроші і нічого не роблять, юрист може Вам допомогти тільки у випадку коли на Вас вже подали до суду. До цього моменту ви можете закрити все самі, просто ігноруйте всі їхні дзвінки та повідомлення, поки не почнуть присилати пропозиції на закриття. Майже всі компанії йдуть на тіло кредиту через певний проміжок часу. Читайте форум, не хвилюйтесь, все закриєте

Дуже дякую добре, не буду з ними підписувати, дурна що заплатила 1000.
Просили ігнорувати, не платить нічого. Хоча я сама б це могла робити і без них. Телефонують рідним. Не хочеться їх втягувати в це

Дуже дякую добре, не буду з ними підписувати, дурна що заплатила 1000.
Просили ігнорувати, не платить нічого. Хоча я сама б це могла робити і без них. Телефонують рідним. Не хочеться їх втягувати в це
Ну дзвінків не уникнути.
А з захистом не варто працювати,платитимете за повітря)
Всі поради можна знайти тут,безкоштовно.
Трішки часу на почитати і все зрозумієте.

Якщо по реструктуризації пропустите платіж, вона анулюється, і знову нарахують відсотки, якщо реструктуризація лише по тілу кредиту, спробуйте вирішити, якщо вони розбили всю сумму з відсотками, то краще вже зачекати пів року та віддати за тіло(в залежності яка це компанія звістно, на форумі багато інформацію по тим чи іншим). Захист це шахраї, беруть гроші і нічого не роблять, юрист може Вам допомогти тільки у випадку коли на Вас вже подали до суду. До цього моменту ви можете закрити все самі, просто ігноруйте всі їхні дзвінки та повідомлення, поки не почнуть присилати пропозиції на закриття. Майже всі компанії йдуть на тіло кредиту через певний проміжок часу. Читайте форум, не хвилюйтесь, все закриєте
Так я погодилась на реструктуризацію, може і не треба було, всю суму розбили мені, з процентами
Ось це цим юристам кидала суми на 6 лютого які були...

1)Кредит 7

Тіло 15000
Платежі :
- 30.01-1800 грн
- 30.01-5000 грн
- 25.12-1975 грн

Борг на сьогодні з процентами - 20425

2)Треба кредит

Тіло 5500
Борг на сьогодні 8030

3)Credit plus

Тіло - 8000 грн
Платіж - 21.12.23 - 5280
Сума на сьогодні 10992

По реструктуризації 2

1)Селфі кредит

Тіло 4200
До погашення на сьогодні 7055
Сплачено 30.01.24 - 3000грн
Платить 17.02 - 2351.49

2)Clickkredit

Тіло - 7000грн
Борг на сьогодні 11515 грн
Сплачено 29.01 - 1645 грн
Платить 13.02 - 1645 грн
Ну дзвінків не уникнути.
А з захистом не варто працювати,платитимете за повітря)
Всі поради можна знайти тут,безкоштовно.
Трішки часу на почитати і все зрозумієте.
Як вони дізнаються родичів?

Так я погодилась на реструктуризацію, може і не треба було, всю суму розбили мені, з процентами
Ось це цим юристам кидала суми на 6 лютого які були...

1)Кредит 7

Тіло 15000
Платежі :
- 30.01-1800 грн
- 30.01-5000 грн
- 25.12-1975 грн

Борг на сьогодні з процентами - 20425

2)Треба кредит

Тіло 5500
Борг на сьогодні 8030

3)Credit plus

Тіло - 8000 грн
Платіж - 21.12.23 - 5280
Сума на сьогодні 10992

По реструктуризації 2

1)Селфі кредит

Тіло 4200
До погашення на сьогодні 7055
Сплачено 30.01.24 - 3000грн
Платить 17.02 - 2351.49

2)Clickkredit

Тіло - 7000грн
Борг на сьогодні 11515 грн
Сплачено 29.01 - 1645 грн
Платить 13.02 - 1645 грн

Як вони дізнаються родичів?
Та багато способів дізнатись)
У вас 4 МФО?

Та багато способів дізнатись)
У вас 4 МФО?
5
Але щас не маю можливості платити оформила була 2 на рестр-цію, заплатила по 1 платежу, в селфі і клік кредит,
А щє один є
6) треба кредит. Теж дзвонять батькам

Останнє редагування:
А за что юристу платили? Мы те же советы даем. Бесплатно

Я також декілька місяців назад, коли не знала про форум, звернулась до Захисту. По суті нічого не можу сказати, поради ті ж самі, що і тут - ігнорити дзвінки, встановити щось типу антиспаму, попередити близьких, відкладати гроші, чекати декілька місяців на гідні пропозиції, і т.п. по факту самостійно домовилась з позикою, бо начиталась страшилок, що вони одні з найтяжчих. Але поспішила, можно було б і потягнути час. Але досвіду замало, МФО всі свіжі, страху було багато. Захист як психолог, але по факту по діям - поки не відчуваю результатів. Місяць сплачених послуг закінчиться і буду прощатись. Обіцяли, що скарги до НБУ напишуть стосовно смс сповіщень в дзвінків близьким- результату немає. Якісь домови з компаніями- по факту нічого. Не знаю. Відчуваю, що самостійно з підтримкою форуму цього можна справитись. Вам бажаю вдачі!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

5

Але щас не маю можливості платити оформила була 2 на рестр-цію, заплатила по 1 платежу, в селфі і клік кредит,
А щє один є
6) треба кредит. Теж дзвонять батькам
На який день пррсрочки Треба Кредит почали дзвонити батькам?

Назад
Угорі