Просрочка в ПУМБ

daghiko

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
1
Бали
278
daghiko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, всім.
Допоможіть, будь ласка, порадою.
Маю прострочку в пумб на 48к+.
Це була кредитка і окремо 2 кредита на картку від них же.
Наразі прострочення 490+ днів. Сьогодні вирішила спілкуватися з ними, рухатись в сторону закриття. Вони дали мені контакт якихось «Дельта-М», які хочуть всю суму, якої я зараз не маю, одразу. Щє й пишуть «Тоді я фіксую що починаємо виконавче провадження за вашою згодою😂». Потім звʼязалась напряму з ПУМБ, але ніякої реструктуризації і нічого вони запропонувати не хочуть. Що робити? Підкажіть будь ласка. Одразу таку суму просто немає звідки взяти. З судами якось теж не хочеться возитися….

дельта-марасы никто и звать их никак
пугалки примитивные - с ними не интересно

Добрий вечір, всім.
Наразі прострочення 490+ днів. Сьогодні вирішила спілкуватися з ними, рухатись в сторону закриття. Вони дали мені контакт якихось «Дельта-М», які хочуть всю суму, якої я зараз не маю, одразу. Щє й пишуть «Тоді я фіксую що починаємо виконавче провадження за вашою згодою😂». Потім звʼязалась напряму з ПУМБ, але ніякої реструктуризації і нічого вони запропонувати не хочуть. Що робити? Підкажіть будь ласка. Одразу таку суму просто немає звідки взяти. З судами якось теж не хочеться возитися….
У них каллів - мільйони мух. Пумб дійсно передає від одного до іншого, а самі як не в курсі. Чекайте. Мені особисто повезло, коли укрколлекту передали. Ситуація дуже схожа з Вашою була, я постив у цьому розділі наприкінці минулого вересня.

У них каллів - мільйони мух. Пумб дійсно передає від одного до іншого, а самі як не в курсі. Чекайте. Мені особисто повезло, коли укрколлекту передали. Ситуація дуже схожа з Вашою була, я постив у цьому розділі наприкінці минулого вересня.

просто переймаюсь щоб не подали в суд, бо не хочеться таких проблем

Добрий вечір, всім.
и дальше не общаться раз денег нет

просто переймаюсь щоб не подали в суд, бо не хочеться таких проблем
Скажу так: це рулетка. В мене ось за п'ять років жодного суду не було, але три тижні як колект-центр прислав дисертацію на 122 арк. в 1 прим. aka потенційний позов. Тицаю кожен день (але навіть не кожну годину) судову владу тепер. Неприємно, але не критично. А у Вас, якщо ці дельта-м*ки не домовляються, ну чекаємо наступних пропозицій. І не від Вас вони мають поступати.

Як у шахах, коли ми граємо чорними фігурами, і зараз треба відстоюватися у захисті Каро-Канн, а не у веселій сицилійці)

Останнє редагування:
Назад
Угорі