Просрочка по кредитам в манівео, дінеро, містер кеш

• Автор теми Автор теми Алекс @@@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Алекс @@@

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
5
Бали
278
Алекс @@@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене пішли просрочка по 3 МФО Манівео Дінеро Містер кеш.Що чекати від них.

Поиск в допомогу по вашим мфо....і вперед читать всю ніч.....інформаціі вагон і маленька телега....робим чайок і погнали читати теми

Дзвінки, смс.Якщо звісно будете спілкуватись дзвонить будуть багато.Листи як електронні так і по місцю прописки.

Маніки будуть дзвонити всім і всюди, якщо не маніки, то продадуть Таліону, і тоді Таліон дістане всіх.
Дінеро самі нормальні з всіх МФО, дзвонитимуть і слатимуть смс тільки Вам. Будуть пізніше пропонувати тіло( просрочка з лютого, тіло пропонують кожен місяць)
З Містер Кешом не знайома

Ну є випадки що по манівео роблять написи.Але це не так швидко.
У мене манівео тіло 20000. Пролонгації 6, можливий напис?
Маніки будуть дзвонити всім і всюди, якщо не маніки, то продадуть Таліону, і тоді Таліон дістане всіх.
Дінеро самі нормальні з всіх МФО, дзвонитимуть і слатимуть смс тільки Вам. Будуть пізніше пропонувати тіло( просрочка з лютого, тіло пропонують кожен місяць)
З Містер Кешом не знайома
І як довго дістають,і чи на роботу звонять, номер невказував

У мене манівео тіло 20000. Пролонгації 6, можливий напис?

І як довго дістають,і чи на роботу звонять, номер невказував
В мене Маніки дзвонили тільки мамі. Таліон пішли по родичах. Я на них накатала в НБУ, в кіберполіцію, на урядову написала і у Вафк, поки притихли. Далі побачим. А з приводу напису, тут одному Богу відому. Як повезе.....

В мене Маніки дзвонили тільки мамі. Таліон пішли по родичах. Я на них накатала в НБУ, в кіберполіцію, на урядову написала і у Вафк, поки притихли. Далі побачим. А з приводу напису, тут одному Богу відому. Як повезе.....
А у вас велика сума,і як довго.?

В мене 5200, з березня
Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все норм.
В мене 5200, з березня

Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все норм.
От, глянула тільки що, в знайомої 30к. І продали Таліону, а ті пропонують тіло кредиту. Не переживайте, все буде ок?

В мене 5200, з березня

Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все н

В мене 5200, з березня

От, глянула тільки що, в знайомої 30к. І продали Таліону, а ті пропонують тіло кредиту. Не переживайте, все буде ок?
Дякую ,але всеодно якось неприємно на душі.

Чи можуть арештувати рахунки?
Мфо ничего Не могут арестовать, изъять и реализовать.
арест счетов возможет только исполнителем, после ИНН или решения суда .
Почитайте в этой теме,в ней много ответов по данному вопросу
https://anticollector.ua/threads/mn...li-otvety-na-chasto-zadavaemye-voprosy.25069/

Назад
Угорі