Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поиск в допомогу по вашим мфо....і вперед читать всю ніч.....інформаціі вагон і маленька телега....робим чайок і погнали читати темиУ мене пішли просрочка по 3 МФО Манівео Дінеро Містер кеш.Що чекати від них.
Дзвінки, смс.Якщо звісно будете спілкуватись дзвонить будуть багато.Листи як електронні так і по місцю прописки.У мене пішли просрочка по 3 МФО Манівео Дінеро Містер кеш.Що чекати від них.
На дзвінки не відповідаю,рахунки арештувати можуть?Дзвінки, смс.Якщо звісно будете спілкуватись дзвонить будуть багато.Листи як електронні так і по місцю прописки.
Ну є випадки що по манівео роблять написи.Але це не так швидко.На дзвінки не відповідаю,рахунки арештувати можуть?
Маніки будуть дзвонити всім і всюди, якщо не маніки, то продадуть Таліону, і тоді Таліон дістане всіх.У мене пішли просрочка по 3 МФО Манівео Дінеро Містер кеш.Що чекати від них.
У мене манівео тіло 20000. Пролонгації 6, можливий напис?Ну є випадки що по манівео роблять написи.Але це не так швидко.
І як довго дістають,і чи на роботу звонять, номер невказувавМаніки будуть дзвонити всім і всюди, якщо не маніки, то продадуть Таліону, і тоді Таліон дістане всіх.
Дінеро самі нормальні з всіх МФО, дзвонитимуть і слатимуть смс тільки Вам. Будуть пізніше пропонувати тіло( просрочка з лютого, тіло пропонують кожен місяць)
З Містер Кешом не знайома
Розмір тіла не важливий .Ніхто вам не скаже напевно.У мене манівео тіло 20000. Пролонгації 6, можливий напис?
В мене Маніки дзвонили тільки мамі. Таліон пішли по родичах. Я на них накатала в НБУ, в кіберполіцію, на урядову написала і у Вафк, поки притихли. Далі побачим. А з приводу напису, тут одному Богу відому. Як повезе.....У мене манівео тіло 20000. Пролонгації 6, можливий напис?
І як довго дістають,і чи на роботу звонять, номер невказував
А у вас велика сума,і як довго.?В мене Маніки дзвонили тільки мамі. Таліон пішли по родичах. Я на них накатала в НБУ, в кіберполіцію, на урядову написала і у Вафк, поки притихли. Далі побачим. А з приводу напису, тут одному Богу відому. Як повезе.....
В мене 5200, з березняА у вас велика сума,і як довго.?
Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все норм.А у вас велика сума,і як довго.?
От, глянула тільки що, в знайомої 30к. І продали Таліону, а ті пропонують тіло кредиту. Не переживайте, все буде ок?В мене 5200, з березня
Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все норм.
В мене 5200, з березня
Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все н
Дякую ,але всеодно якось неприємно на душі.В мене 5200, з березня
Не переживайте, маніки здається тільки подають в суд, написи не пам‘ятаю чи роблять. А в суд подають ну дууууже рідко. Є га форумі такі, що тіло і більше 20к, і продали Таліону, і все норм.
От, глянула тільки що, в знайомої 30к. І продали Таліону, а ті пропонують тіло кредиту. Не переживайте, все буде ок?
Ви працюєте?Дякую ,але всеодно якось неприємно на душі.
Так.Ви працюєте?
В теории да,на практике как повезетЧи можуть арештувати рахунки?

А якщо зроблять що робити?В
В теории да,на практике как повезет![]()
Да снести через суд и все)))А якщо зроблять що робити?
Мфо ничего Не могут арестовать, изъять и реализовать.Чи можуть арештувати рахунки?