Просрочка пішла по мфо (( не знаю що робити (

• Автор теми Автор теми eli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K

eli4ka

Перевірений
Дописи
89
Реакції
11
Бали
5065
eli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі ( пішли і в мене просрочки по дінеро , укр позиці, містер кеш і май кредит . Містер кеш пише смс і наярює безкінечно до мене і до мами дзвонили пару разів . Я не знаю що робити з ними далі . Що чекати ?(( чи знайдуть ці контори рідних і сусідів? Мене нехай дістають лиш не рідних і не сусідів .

Друзі ( пішли і в мене просрочки по дінеро , укр позиці, містер кеш і май кредит . Містер кеш пише смс і наярює безкінечно до мене і до мами дзвонили пару разів . Я не знаю що робити з ними далі . Що чекати ?(( чи знайдуть ці контори рідних і сусідів? Мене нехай дістають лиш не рідних і не сусідів .
Да найдут рано или поздно,но этого не избежать.Устанавливайте программы блокировки неизвестных,соц сети удалите,или доступ закройте.Еу и карточки привязанные до МФО блокируйте,а лучше вообще поменять.Ну и если родные незнают,пора каяться.

Собі поміняйте сімку,і заспокойтеся!Близьким,рідним і друзям розкажіть обов'язково! Буде підтримка!На роботі теж скажіть,що взяли,а ізза карантину не можете платити!Я розказала всім найближчим і на роботі (правда не все,скільки їх не уточняла).За майже місяць часу,ніби нікого не найшли.Хіба контактних інколи дістають,але вони трубки не беруть.Я просто в більшості мфо давала свої номера телефонів.Читайте форум і не панікуйте!!!!

Собі поміняйте сімку,і заспокойтеся!Близьким,рідним і друзям розкажіть обов'язково! Буде підтримка!На роботі теж скажіть,що взяли,а ізза карантину не можете платити!Я розказала всім найближчим і на роботі (правда не все,скільки їх не уточняла).За майже місяць часу,ніби нікого не найшли.Хіба контактних інколи дістають,але вони трубки не беруть.Я просто в більшості мфо давала свої номера телефонів.Читайте форум і не панікуйте!!!!
Я не працюю на роботі ( в декреті з дитиною . Чоловік не допомагає . Мусила брати ці мфо прокляті , а віддати не маю як взагалі . І бачу що взагалі нема сенсу віддавати хоть би і була змога .

Найти рано или поздно могут, от этого не куда не деться, но и переживать так не стоит

Я не працюю на роботі ( в декреті з дитиною . Чоловік не допомагає . Мусила брати ці мфо прокляті , а віддати не маю як взагалі . І бачу що взагалі нема сенсу віддавати хоть би і була змога .
А скільки у Вас вже просрочка? І скільки шт?

А скільки у Вас вже просрочка? І скільки шт?
4 мфо ( дінеро , укр позика, май кредит, містер кеш. Просрочка 5 днів лиш ((( а страшно так що жити не хочеться
Мамі і татові сказати!!!А чоловік що нічого не замітив?
Чоловікові всеодно на це. Він за кордоном .

У вас много МФО?

Якщо, Ви увійшли в просрочку і платити нічим,Вам потрібно йти навипередження інформації близьким.

4 мфо ( дінеро , укр позика, май кредит, містер кеш. Просрочка 5 днів лиш ((( а страшно так що жити не хочеться

Чоловікові всеодно на це. Він за кордоном .
Так тільки 4 мфо,в мене 19,і нічого жива.Ви вчасно найшли форум!Я нажаль коли перший раз його побачила,то не задумалася.А було б набагато менше проблем!

eli4ka, По укр позыке и динеро, да, они относительно спокойные, только пугают

Не відавайте ви що у вас дитина а зараз така ситуація в країні.Крім дзвнків нічого не буде. Відасте як будете мати достатньо коштів а якщо пролангаціями виплатили все то не відавайте взагалі

Так тільки 4 мфо,в мене 19,і нічого жива.Ви вчасно найшли форум!Я нажаль коли перший раз його побачила,то не задумалася.А було б набагато менше проблем!
Сильно вас дістають ? Які у вас мфо ?

Май кредит, самые адекватные, как по мне, с ними можно договориться, пишите им на электронку, но если ненафигачат процентов, за остальных мороз, ни принимаю ничего, только суммы прибавляют

Не відавайте ви що у вас дитина а зараз така ситуація в країні.Крім дзвнків нічого не буде. Відасте як будете мати достатньо коштів а якщо пролангаціями виплатили все то не відавайте взагалі
Я завжди їх вчасно сплачувала і не один раз . Тільки от цього разу ніяк не можу сплатити , бо карантин , і треба жити за щось .

Назад
Угорі