Просрочка, когда начнутся звонки близким?

• Автор теми Автор теми Вика юж
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 459

Вика юж

Читач
Дописи
59
Реакції
6
Бали
283
Вика юж не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Манивео-17 дней просрочки, сегодня прислали сообщение что собираются обзванивать родственников по прописке, правда ли это?
Динеро-9 дней просрочки, звонят редко, шлют смс
Качай деньги-9 дней , звонят, шлют смс
По остальным от 3-6 дней просрочки

Вика юж, вы уж извините!Но... сколько можно!!!? :facepalm: Будут звонки, будут!!!! Когда???Этого точно не знает никто!!!! Даже вы этого не знаете!!!
Может хватит паниковать и признаться во всем???И всем рассказать!!?!

До моіх батьків позвонили через 5 днів прострочки
Зараз шлють смс активно.Плюс у вайбер актино пишуть.На батьків телефони поставила блок.Бо мало що наговорять ті виродки.З алекс кред сказали що і дитину заберуть і тд

Манивео-17 дней просрочки, сегодня прислали сообщение что собираются обзванивать родственников по прописке, правда ли это?
Динеро-9 дней просрочки, звонят редко, шлют смс
Качай деньги-9 дней , звонят, шлют смс
По остальным от 3-6 дней просрочки
Вы же уже спрашивали. У меня на 2 день всех обзвонили

Вы же уже спрашивали. У меня на 2 день всех обзвонили
В мене теж швидко батьків знайшли.в мене нема рідних братів і сестер.То тьфу тьфу до 2 юрідних поки мовчать...а там вже попередила що можуть звонити...до мене з однієі компаніі звонять і говорять ви таку ......знаєте?я кажу :"а що?ну інколи бачимося.а що вже ця натворила?"""а вони та кредит взяла.передайте нехай звяжеться з нами.Хочя це була і є я.А там як повезе.Це лотерея.В когось нариють всіх до усюд і навіт знаходять тих хто вже на тому світі.А в когось позвонять одній сусідці і на роботу пришлють декілька листів.Так що тут кому як повезе.Головне вже сказали-всіх попередити і ніякоі інформаціі не розповідати про вас.Тому що багато вони дізнаються з вашого оточення.Начебто нічого не сказали а все знають

Назад
Угорі