Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Что делать дальше? Жить и радоваться жизни.Якщо б зразу знайшла форум,то може б не боялась так і не перекридитовувалась до такої суми,форумчани порадьте що робити дальше?
мороз включать и ничего никому не платитьЯкщо б зразу знайшла форум,то може б не боялась так і не перекридитовувалась до такої суми,форумчани порадьте що робити дальше?
Десь 3 днi...+- .Зрозумiло.Створила тему та одразу зникла.Це тому що страшно?Якщо б зразу знайшла форум,то може б не боялась так і не перекридитовувалась до такої суми,форумчани порадьте що робити дальше?
А до какой суммы? Чем Вы нас можете удивить?Якщо б зразу знайшла форум,то може б не боялась так і не перекридитовувалась до такої суми,форумчани порадьте що робити дальше?

Что за глупости, Вы форум читаете? Еще никого не убили из за МФО. Не бойтесь ничего!Дякую гарно за підтримку,але я боюся що можуть приїхати додому!!!Бо мій чоловік зараз десь на днях їде за границю щоб віддати ці борги,але поки він заробить то нас убют з дітьми я боюся бо це бандюги
Кто будет Вас убивать?Дякую гарно за підтримку,але я боюся що можуть приїхати додому!!!Бо мій чоловік зараз десь на днях їде за границю щоб віддати ці борги,але поки він заробить то нас убют з дітьми я боюся бо це бандюги
Ни кто не кому не приезжает! Максимум,если приедут вручат бумажку,что вы должник!! И поверьте они не " бандюги" )) сидят прыщавые закомплексованые люди и угрожают по телефону. Пытаясь надавить на вас морально. Главное не боятся их. Не разговаривайте с ними по телефону! Это залог крепких нервов и спокойной жизни)))Дякую гарно за підтримку,але я боюся що можуть приїхати додому!!!Бо мій чоловік зараз десь на днях їде за границю щоб віддати ці борги,але поки він заробить то нас убют з дітьми я боюся бо це бандюги
З таким настроєм вам треба проситись в урядову програму захисту свідків...нас убют з дітьми я боюся бо це бандюги
Ни кто не кому не приезжает! Максимум,если приедут вручат бумажку,что вы должник!! И поверьте они не " бандюги" )) сидят прыщавые закомплексованые люди и угрожают по телефону. Пытаясь надавить на вас морально. Главное не боятся их. Не разговаривайте с ними по телефону! Это залог крепких нервов и спокойной жизни)))
Ви реально про таке думаєте?Дякую гарно за підтримку,але я боюся що можуть приїхати додому!!!Бо мій чоловік зараз десь на днях їде за границю щоб віддати ці борги,але поки він заробить то нас убют з дітьми я боюся бо це бандюги
Якщо чесно то я вже десь рік пользуюся цими МФО,але зразу віддавала,а потім фінанси підманули і мусіла перекридитовувалась, пролонгація,щось закривала бо боялася що приїдуть і можуть убити десь вночі чи спалити хату,і за то я перекридитовувалась якби була зразу знайшла форум то до такої суми би не дійшло,але всьорівно дуже рада що попала на форум бо так би була ще кредитувалась і закінчувалось би не знаю чимВи реально про таке думаєте?
Що можуть приїхати і убити,я не боюся за себе а за дітейЧего конкретно вы боитесь?
Нічого жила в страху із надією що все віддамА шо ви робили до того як брали-перекридитовувались-пролонговували???
выкиньте дурные мысли из головы!Якщо чесно то я вже десь рік пользуюся цими МФО,але зразу віддавала,а потім фінанси підманули і мусіла перекридитовувалась, пролонгація,щось закривала бо боялася що приїдуть і можуть убити десь вночі чи спалити хату,і за то я перекридитовувалась якби була зразу знайшла форум то до такої суми би не дійшло,але всьорівно дуже рада що попала на форум бо так би була ще кредитувалась і закінчувалось би не знаю чим
Що можуть приїхати і убити,я не боюся за себе а за дітей
Мое мнение.. это вообще с ними не общаться. Четвертый месяц как я включила режим снежинки,благодаря форму)) и жизнь прекрасна! Соседям объясните..что так и так..мошенники..,что если будут звонить,пускай их посылаю подальше. И читайте форум..не все так страшно))А скажіть будь ласка краще взагалі трубку не брати,і дайте пораду якщо до сусідів позвонять що казати сусідам,я живу в селі і тут капець буде
Нічого жила в страху із надією що все віддам