Прошу всіх!! Затирайте всі дані!!

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карамбулька

✩ Premium ✩
Дописи
1175
Реакції
918
Бали
5360
Карамбулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу звернутись до всіх, і до новичків і до тих хто давно на форумі. Прошу вас, коли скидуєте на форум скріншоти чого небуть , що стосується МФО, то затирайте абсолютно всі дані, ФІО і номер договору це зрозуміло , но і час коли прийшло смс і суму боргу , бо є думки, що за рахунок цього нас можуть вичеслити. Я сама ніколи цього не затирала , але зрозуміла , що дарма.

Карамбулька, чому?щось зауважила?чи це просто такі здогадки?

Карамбулька, а я на рахунок дзвінків можу сказати контакти правдиві давала одному мілоану,як пішли прострочки по тих контактах і алекс смс скидає і дінеро,і кредит каса та експрес кредит,манібум ще так що між собою діляться інформацією.

Карамбулька, а я на рахунок дзвінків можу сказати контакти правдиві давала одному мілоану,як пішли прострочки по тих контактах і алекс смс скидає і дінеро,і кредит каса та експрес кредит,манібум ще так що між собою діляться інформацією.
У многих МФО один хозяин

Допустим, МФО вычислят, что Вы сидите тут на форуме. И что дальше? Направят к Вам спецотряд зачистки?

ну пускай видят и вычисляют? в чем проблема? Вам не все равно?

Не буду всім коментувати ...Написала те що думаю .... Нікого не заставляю це робити ... Кожен вирішить сам

У многих МФО один хозяин
Вот! Реально! Я давно єто подозреваю. Нет фактов, но просто уверена, что хозяин Один!!!
Факт из личного: когда 7 займов ушли в просрочку, МФОхи сами предложили перекредитоваться и скинули смс с адресами типа "Партнерских организаций". Причем в єтом списке не оказалось никого из имеющихся с просрочкой, а все свеженькие, с кем еще дела не имела. А там кредит дали реально, за секунди. И проверки не надо било, и звонков конт. Лицам.
Вот и делаем вивод - пирамида... А царек то у нее один.

Не буду всім коментувати ...Написала те що думаю .... Нікого не заставляю це робити ... Кожен вирішить сам
Я так понимаю что Карамбулька хотела сказать что каллососы могут вычислить человека на форуме. Промониторить его посты узнать за что переживает и етим пользоваться. Ведь многие здесь изливают душу.

Я так понимаю что Карамбулька хотела сказать что каллососы могут вычислить человека на форуме. Промониторить его посты узнать за что переживает и етим пользоваться. Ведь многие здесь изливают душу.
Так , саме так...Ось ти молодець, зрозумів .... Написала просто коротко.. Люди ж самі зрозуміють, бо багато тут "виливають душу", як ти кажеш

Останнє редагування:
ну суть одна-надо быть посдержаннее с личной информацией,которой могут воспользоваться,если хочется исповедаться-пишите все в общих чертах,шифруйтесь

Та,це таке
Вышел на тропу войны,назад дороги нет
С топором так с ним родненьким
Как по мне-хай вычисляют

ну суть одна-надо быть посдержаннее с личной информацией,которой могут воспользоваться,если хочется исповедаться-пишите все в общих чертах,шифруйтесь
Вот так вот даже... Ок...

Другой вопрос быть сдержаннее со своими страхами
Не писать,чего именно вы боитесь
Хотя....
Страхи надо побеждать
Поэтому выговариваться

Так доречі! Сьогодні мені телефонувала якась д*pa з сос кредиту і сказала,що знає про форум!

Тю,та поздравьте ее с этим
Хай дрянь така читает и сама боится

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі