Щоденник Просадив все в слотокінг

• Автор теми Автор теми Vse......c
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 831

Vse......c

Форумчанин
Дописи
8
Реакції
1
Бали
3
Vse......c не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ненормативна лексика!!
Доброго дня, поплачу вам і я) Просадив все в слотокінг, майже 3 місяці не грав думав відпустило....ага...раз над головою гепнуло і понеслась на наступний день..кого там тільки немає..
П.с про постанову 72 не Приват не кредитори не вкурсі, кажуть *******- молодець. Аванс кредит вже 4йдень наярює. Селфі лояльні покищо, попросив пояснити що і як написати щоб переглянути умови все норм пояснили. Кредит плюс гівно, попросив теж що у селфі за 3 дня до прострочки, подзвонила якась неадекватна почала вимагати довідку про лудоманію. Типу заборона від КРАІЛ то фігня.

Вкладення

• Screenshot_20240926_151505_ .webp
    Screenshot_20240926_151505_ .webp
    50.9 Кб · Перегляди: 137
Доброго дня, поплачу вам і я) Просадив все в слотокінг, майже 3 місяці не грав думав відпустило....ага...раз над головою гепнуло і понеслась на наступний день..кого там тільки немає..
П.с про постанову 72 не Приват не кредитори не вкурсі, кажуть *******- молодець. Аванс кредит вже 4йдень наярює. Селфі лояльні покищо, попросив пояснити що і як написати щоб переглянути умови все норм пояснили. Кредит плюс гівно, попросив теж що у селфі за 3 дня до прострочки, подзвонила якась неадекватна почала вимагати довідку про лудоманію. Типу заборона від КРАІЛ то фігня.
не спілкуйтесь з ними взагалі, чекайте пропозицій які для вас вигідні

нема там з ким говорити, там голови після лоботомії
Да норм)
Платити Будете?
Ні.
Чому
Бо грошей нема
Дак ідіть на роботу
Дак я на роботі
А грошей чому нема?
Жінка забирає.
Чому?
Бо я *******, і ввалив гроші в автомати )) тутуту)))) щось такаго типу )))
І так вже 6й раз))

Ну або ще:
Позичте у родичів
Дак я всім повідомив що мені неможна позичати)
Навіщо?
Ну щоб не позичали( в такий ступор уходять)) я прям неможу)
А без сарказму не грайте в це гімно люди. Раза 3 викрутитесь було 20, було 40, якось розтянув мікрокредитами. Потім виграв 55-60 Пообіцяв собі що більше не буду. Ніколи....кращеб тоді про КРАІЛ прочитав. Лишався тільки моно на 40000 який доречі став в вересні 43))) а в лютому 22 був 20 000(гімнюки) От і маєш. Дитині своїй в очі дивитись не можу тільки...тяжко....в Понеділок до дяді доктора пілюль просить) страшна фігня) До війни доречі не грав ніколи .

Останнє редагування:
Да норм)
Платити Будете?
Ні.
Чому
Бо грошей нема
Дак ідіть на роботу
Дак я на роботі
А грошей чому нема?
Жінка забирає.
Чому?
Бо я *******, і ввалив гроші в автомати )) тутуту)))) щось такаго типу )))

І так вже 6й раз))

Ну або ще:
Позичте у родичів
Дак я всім повідомив що мені неможна позичати)
Навіщо?
Ну щоб не позичали( в такий ступор уходять)) я прям неможу)
Стандартний скрипт заложений у мізки цих д*білів, але певно вони навіть його не запам'ятали і читають з листочка

Завтра день Х...
КРедит плюс 10000тіло 2400 платіж
Селфі 10000тіло 2320 платіж
Слон 5000тіло 600платіж
Телефон червоний, я мороз)) На емоціях сьогодні здуру ледь не пішов до шахрайських юрфірм, добре що форум знайшов раніше за них)) Знайшов тут по ним інфу і зрозумів що до них мені не треба... Аванс дзвонити припинили, може доперли що грошей нема?
Аванс тіло 5000, 1485 відсотки, штраф 1237, штрафи наче заборонили нараховувати нє?

Завтра день Х...
КРедит плюс 10000тіло 2400 платіж
Селфі 10000тіло 2320 платіж
Слон 5000тіло 600платіж
Телефон червоний, я мороз)) На емоціях сьогодні здуру ледь не пішов до шахрайських юрфірм, добре що форум знайшов раніше за них)) Знайшов тут по ним інфу і зрозумів що до них мені не треба... Аванс дзвонити припинили, може доперли що грошей нема?
Аванс тіло 5000, 1485 відсотки, штраф 1237, штрафи наче заборонили нараховувати нє?
Лимон( за цих зовсім забув) тіло 3000 відсотків 300)))))

Впринципі, у вас всі мфо такі, що ідуть з часом на вигідні пропозиції.
Вони вам всерівно за декілька місяців запропонують закрити за тіло, якщо не заплатите - продадуть ЄАПБ.

Впринципі, у вас всі мфо такі, що ідуть з часом на вигідні пропозиції.

Вони вам всерівно за декілька місяців запропонують закрити за тіло, якщо не заплатите - продадуть ЄАПБ.
В мене ще і євоші))) це не весь список)але їх спробую одразу за зп закрити, бо читав тут що одні із відбитих

На емоціях сьогодні здуру ледь не пішов до шахрайських юрфірм
Не надо)
У меня знакомый обратился в Центр правовой помощи. Тот, что главный офис в Киеве на Антоновича 58.
15000 заплатил, они ничего не сделали, в итоге послали накуй)))

Не надо)
У меня знакомый обратился в Центр правовой помощи. Тот, что главный офис в Киеве на Антоновича 58.
Нормальні розваги дорослих мужиків ))

Нормальні розваги дорослих мужиків ))
Там интересная ситуация.
По его делу реально порожняк. Там полнейшая доказуха от мусоров. Полнейшая!!
Суд наказал его.
Он хотел подать апелляцию за один день до окончания срока возможности подачи апелляционной жалобы.

Я ему даже адвоката дал.
Тот ему сказал то же самое, что и я.
В итоге он находит этих типов и платит им 15к.

Потом обратился ко мне, типа, как теперь вернуть бабки?

Там интересная ситуация.
По его делу реально порожняк. Там полнейшая доказуха от мусоров. Полнейшая!!
В вас цікаві друзі. Може то, мусора недарма так цікавляться вашою персоною? 😁
п.с.: жартую:)

Не надо)
От саме до них ледь не попався, і ще одні на Васильківській, насторожило що дуже допомогти хотіли..
У Вас прострочення? Дзвонять оточуючим?
По єгрошам аж в кінці місяця будуть прострочення, інші поки дзвонять тільки мені, ну і повідомлення шлють, типу ваш договір передано в відділ по роботі з прострочками, заплатіть бо оййой що буде. Оййой я вже сам собі наробив тому поки збираю гроші.

Останнє редагування:
От саме до них ледь не попався, і ще одні на Васильківській, насторожило що дуже допомогти хотіли..

По єгрошам аж в кінці місяця будуть прострочення, інші поки дзвонять тільки мені, ну і повідомлення шлють, типу ваш договір передано в відділ по роботі з прострочками, заплатіть бо оййой що буде. Оййой я вже сам собі наробив тому поки збираю гроші.
Дякую)

Назад
Угорі