Прописатися при відкритому виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми flammable
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 767

flammable

Форумчанин
Дописи
198
Реакції
85
Бали
3625
flammable не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.

Питання наступне. Прописаний в будинку батьків. Але хочу виписатися і приписатися у будинок бабусі , яка померла і склала заповіт мамі. Проте мама ще будинок не приватизовувала. Чи можуть виникнути у мами потім проблеми через мене з неприватизованим будинком. Чи це кращий варіант аніж бути приписаним у їх квартирі ?

Если у вас нету своей собственности никаких проблем у вас и у ваших родителей с оформлениями чего-либо не будет

vadi4ka, а причем тут исполнительная служба? Название темы не соответствует ее описанию.

vadi4ka, ну так это и надо было бы указать, а не возмущаться

Оно ни как не повлияет на то что вы писали в посте
Тобто я можу не виписуватися , приватний виконавець не буде їздити до них додому. Просто я там не проживаю вже 10 років , просто прописаний там . Всі в курсі , в суд готую позов , просто не хочу морочити голову нікому своїми проблемами
Я в курсі , що вони нічого не зроблять , бо не моя власність. Просто не хочу щоб туди більше якісь листи приходили!!!!!!!!!

Не хочу лишніх проблем батькам.
Если вы просто прописаны то кто никак ни на что не влияет, т.к вы не собственник жилья. А выписаться и прописаться можно без проблем,даже купить можно и на себя оформить,продать может не получится если арест наложат и вы собственник ,а все остальное без проблем

Хтось готовий допомогти мені з основним питанням?
Якщо будинок мами не приватизований і я там пропишуся , на нього можуть накласти арешт чи ні ? Так чи ні , просто дайте відповідь буду вдячний

Тобто я можу не виписуватися , приватний виконавець не буде їздити до них додому. Просто я там не проживаю вже 10 років , просто прописаний там . Всі в курсі , в суд готую позов , просто не хочу морочити голову нікому своїми проблемами
По сути да, никаких проблем не будет но спросите на крайняк в теме где Адвокат отвечает на вопросы

Если вы просто прописаны то кто никак ни на что не влияет, т.к вы не собственник жилья. А выписаться и прописаться можно без проблем,даже купить можно и на себя оформить,продать может не получится если арест наложат и вы собственник ,а все остальное без проблем
Дуже дякую за відповідь

Я в курсі , що вони нічого не зроблять , бо не моя власність. Просто не хочу щоб туди більше якісь листи приходили!!!!!!!!!
Переведите через укрпочту корреспонденцию что приходит вам туда где живете,и не будет приходить (так можно)

Якщо будинок мами не приватизований і я там пропишуся , на нього можуть накласти арешт чи ні ? Так чи ні , просто дайте відповідь буду вдячний
Дом принадлежит вам? Нет, значит и проблем никаких не возникнет при прописке

Переведите через укрпочту корреспонденцию что приходит вам туда где живете,и не будет приходить (так можно)
Дякую)
Дом принадлежит вам? Нет, значит и проблем никаких не возникнет при прописке
Супер! ДЯкую )

vadi4ka, Арест накладывается исключительно на Вашу собственность.

Хтось готовий допомогти мені з основним питанням?
Ні.

Назад
Угорі