Пропозиція за тіло. Закрити кредит в Credit7

• Автор теми Автор теми urmix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

urmix

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
17
Бали
1765
urmix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім добрий вечір.Надійшла сьогодні ось така пропозиція .Але закривати зараз кредити я взагалі не планую,думав тільки що зроблю це через кілька років,коли буде потрібна сума,але я так розумію,що тоді вже пропозиції за тіло не буде?То як мені діяти зараз? Готуватися до судів?
IMG_20230213_175747.webp

urmix, обирайте, будь ласка, розділ, який підходить під тему

Усім добрий вечір.Надійшла сьогодні ось така пропозиція .Але закривати зараз кредити я взагалі не планую,думав тільки що зроблю це через кілька років,коли буде потрібна сума,але я так розумію,що тоді вже пропозиції за тіло не буде?То як мені діяти зараз?
Хочу почути ваші поради.

Хочу почути ваші поради.
Може бути що завгодно. Можуть ще сто раз різні пропозиції присилати, в тому числі тіло. Можуть комусь продати. Можуть в суд подати. Якщо не хочете зараз оплачувати, то далі вже по ситуації будете розбиратись. В будь-якому разі нічого страшного не станеться)

Може бути що завгодно. Можуть ще сто раз різні пропозиції присилати, в тому числі тіло. Можуть комусь продати. Можуть в суд подати. Якщо не хочете зараз оплачувати, то далі вже по ситуації будете розбиратись. В будь-якому разі нічого страшного не станеться)
Якщо попасти в лабети шахраям не страшно, то нічого, як Ви кажете, страшного не станеться.

Є декілька питань по темі Лінеура: 1) після того як погашаєш борг - вони у всіх блокують доступ до особистого кабінету? (неможливість оформлення послідуючих кредитів - "Вам відмовлено у кредиті. У Вас немає можливості подати заявку повторно") З чим це може бути пов'язано, якісь пункти їхніх правил? Чи впливає термін прострочення на таке рішення? 2) у кого є досвід відбілювання спотвореної кредитної історії після повної виплати ? вони йдуть на зустріч? як відкорегувати? 3) чи є зміст їм платити, якщо все одно банять на все життя?! чи краще віддати відсоток від тіла вторинному кредитору?? це ж вигідніше та спокійніше

Назад
Угорі