Пропозиція від ЄАПБ. Закриття кредиту зі списанням

• Автор теми Автор теми Ґігерша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 700

Ґігерша

Форумчанин
Дописи
439
Реакції
296
Бали
1013
Ґігерша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, Майкредіт продав мій кредит ЄАПБ в кінці березня. Сьогодні поступила пропозиція закрити заборгованість за 10к (тіло 6к). Хочу дізнатися думки інших форумчан з приводу того, чи варто давити їх на тіло, чи все таки заплатити ті 10к та розійтися як в морі кораблі? Чи все-таки забити фіг і судитися? (До суду фінансово і морально готова) Трохи душить мене жаба ще 4к подарувати, враховуючи те що Майкредіту я пролохаціями, подарувала 2к

Останнє редагування:
Доброго вечора, Майкредіт продав мій кредит ЄАПБ в кінці березня. Сьогодні поступила пропозиція закрити заборгованість за 10к (тіло 6к). Хочу дізнатися думки інших форумчан з приводу того, чи варто давити їх на тіло, чи все таки заплатити ті 10к та розійтися як в морі кораблі? Чи все-таки забити фіг і судитися? (До суду фінансово і морально готова) Трохи душить мене жаба ще 4к подарувати, враховуючи те що Майкредіту я пролохаціями, подарувала 2к
На тіло погоджуються 1 випадок на 1000)) краще закрийте, якщо є кошти бо полізуть до суду!)

А через скільки продають в ЄАПБ?

Оплатила кредитної сьогодні по гарантійному листу. Сказали що довідка про закриттябуде через 90 днів. Ну то таке. Мінус 1 проблема. Залишвся Моно, але там тільки через суд

Назад
Угорі