Пропонують закрити кредит за тіло чи зробити пролонгацію?

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K

Дівчинка

Форумчанин
Дописи
789
Реакції
1218
Бали
1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От чого Ви розхвилювались?)))) Форум читайте, звісно, але ж не треба щось накручувати собі, допоки нічого не сталось)))) В нас з Вами ще й місяця протермінування немає, про які суди мова???)))) Ви ж, наскільки пам'ятаю, полюбляєте коньячок, от бахніть там грамм сто і заспокойтесь)))) Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходження)))
Доброго дня. Як зрозуміти повідомлення на пошті від кредит7. Це вони пропонують відсоток чи вже тіло? Бо написано 9.... замість 24... оплатити.

Вкладення

• Screenshot_2024-01-15-12-04-58-528_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-01-15-12-04-58-528_com.google.android.gm.webp
    82.8 Кб · Перегляди: 316
Ні, вони пропонують внести оплату процентів, що повернутися в графік оплат. Про тіло мова не йде

Ага. Я до форуму їх пролонгували на 5 тис, тіло 15. Сьогодні ось в телеграм написали закрити 19655. Остаточне рішення пишуть, інакше передають другій компанії з усім боргом в 25 тис.
Чекатиму на тіло)))

Вкладення

• Screenshot_2024-01-15-12-06-22-596_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2024-01-15-12-06-22-596_com.mi.globalbrowser.webp
    55.8 Кб · Перегляди: 299
Ага. Я до форуму їх пролонгували на 5 тис, тіло 15. Сьогодні ось в телеграм написали закрити 19655. Остаточне рішення пишуть, інакше передають другій компанії з усім боргом в 25 тис.
Чекатиму на тіло)))
Це з кабінету скрін?

По кабінетах небажано заходити. Але ж то по бажанню...
Ок. Читала на форумі, що люди писали на пошту мфо листи, що типу про неспроможність оплати та домовитися на вигідні умови. Ну щоб розуміли, що оплата буде, лише людина чекає вигідної суми для закриття. Я то нічого не пишу нікуди. Читаю пошту і смс. Ще дуже зарано хотіти тіло. Я теж хочу закрити їх усіх, лише тіло, скільки взяла чисто. Значить і далі сидіти як мишка тихо? Я правильно розумію? Перепрошую, може по сто разів питаю...

Чекатиму на тіло)))
Они и 50% от тела предлагают. Но могут так же продать в еапб.

Ок. Читала на форумі, що люди писали на пошту мфо листи, що типу про неспроможність оплати та домовитися на вигідні умови. Ну щоб розуміли, що оплата буде, лише людина чекає вигідної суми для закриття. Я то нічого не пишу нікуди. Читаю пошту і смс. Ще дуже зарано хотіти тіло. Я теж хочу закрити їх усіх, лише тіло, скільки взяла чисто. Значить і далі сидіти як мишка тихо? Я правильно розумію? Перепрошую, може по сто разів питаю...
Пийте поки коньячок, вони самі запропонують)))

А у мене ось таке для душі...і теж,ніякого стресу....🙂
IMG_20240110_171047.jpg
Ех🤤. Будуть гарні шабашки- я теж щось подібне сфоткаю) Зараз - не сезон. В нас ці зимові так завжди - немає золотого запасу. А так з колегами по роботі влаштувати вечєрю під коньячок- це гарно проведений вечір). Наодинці пити щось з кріпкого я не дуже. А поки допиваю запаси)

Ех🤤. Будуть гарні шабашки- я теж щось подібне сфоткаю) Зараз - не сезон. В нас ці зимові так завжди - немає золотого запасу. А так з колегами по роботі влаштувати вечєрю під коньячок- це гарно проведений вечір). Наодинці пити щось з кріпкого я не дуже. А поки допиваю запаси)
Я теж люблю коньячок. А це розпробувала бренді. Грам 30 до вечері...

Назад
Угорі