Пропонують кредитні канікули, але половину треба заплатити

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

tattifas

Форумчанин
Дописи
234
Реакції
13
Бали
888
tattifas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
що зараз з є гроші?
Пропонують тільки канікули на 7 днів ,але треба внести половину коштів ,а це аж 11700,зараз все рівно їх немає ,але вони чекають що сьогодні внесу таку суму …як вони зараз по терору ?і ще ж я брала через додаток …вони тупо всім дзвонять по тел книзі?

що зараз з є гроші?
Пропонують тільки канікули на 7 днів ,але треба внести половину коштів ,а це аж 11700,зараз все рівно їх немає ,але вони чекають що сьогодні внесу таку суму …як вони зараз по терору ?і ще ж я брала через додаток …вони тупо всім дзвонять по тел книзі?
Якщо ви створите 25 однакових тем - це абсолютно нічого не змінить.
Ця ваша? тема для чого?

Якщо ви створите 25 однакових тем - це абсолютно нічого не змінить.
Ця ваша? тема для чого?

Тому що переживаю що і як буде ..я їм завжди платила ,а зараз не маю змоги
І розумію що у них є всі мої номера …
Тому що переживаю що і як буде ..я їм завжди платила ,а зараз не маю змоги
І розумію що у них є всі мої номера …
І що робити тепер не знаю

що зараз з є гроші?
не знаю чи по тел.книзі, але так вони одні із самих діставучих, будуть телефонувати
що зараз з є гроші?
а Вас врятують кредитні канікули на 7 днів...? я так розумію, що 23400 треба знайти за тиждень

не знаю чи по тел.книзі, але так вони одні із самих діставучих, будуть телефонувати

а Вас врятують кредитні канікули на 7 днів...? я так розумію, що 23400 треба знайти за тиждень
Ну 12 я зараз сплачую
І 12 через тиждень

Ну так за тиждень

Ну 12 я зараз сплачую
І 12 через тиждень
Ви просто написали, що і на першу частину немає. Якщо десь візьмете новий кредит, то через місяць будете переживати де на нього взяти кошти.
у Вас дуже мала прострочка щоб щось пропонували
Заспокойтесь і наберіться терпіння

Ви просто написали, що і на першу частину немає. Якщо десь візьмете новий кредит, то через місяць будете переживати де на нього взяти кошти.
у Вас дуже мала прострочка щоб щось пропонували
Заспокойтесь і наберіться терпіння
Просто боюсь дзвінків всім підряд
Родичі то знають ,але зараз допомогти не можуть ..

що зараз з є гроші?
Ну то й навіщо вам такі канікули? Чи не пропозиція... Я розумію, якщоб сказали напрягтися, та сплатити половину, а решту через 3 місяці. То якись би сенс був.
А то з вас тупо вимагають закрити борг за тиждень!!! І ще якісь канікули вплели :mosking:
Нічого, що їм борги закривають роками? Без всяких тижневих канікул:mosking:

Ну то й навіщо вам такі канікули? Чи не пропозиція... Я розумію, якщоб сказали напрягтися, та сплатити половину, а решту через 3 місяці. То якись би сенс був.
А то з вас тупо вимагають закрити борг за тиждень!!! І ще якісь канікули вплели :mosking:
Нічого, що їм борги закривають роками? Без всяких тижневих канікул:mosking:
Так,я читала
Просто не хочеться щоб всім підряд дзвонили і погрожували

Так,я читала
Просто не хочеться щоб всім підряд дзвонили і погрожували
Міняйте свій погляд на ситуацію. Усвідомте, що дзвонити вони будуть. І з цим нічого не поробиш.
Попередьте всіх про шахраїв, та порекомендуйте писати заяви на можливі дзвінки до поліції!
Ви тут ні до чого! І жівіть собі спокійнесенько!!!

Міняйте свій погляд на ситуацію. Усвідомте, що дзвонити вони будуть. І з цим нічого не поробиш.
Попередьте всіх про шахраїв, та порекомендуйте писати заяви на можливі дзвінки до поліції!
Ви тут ні до чого! І жівіть собі спокійнесенько!!!
Всю телефону книгу ??

Назад
Угорі