Пролонгація чи оплатити пару кредитів?

• Автор теми Автор теми Олег10920
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 446

Олег10920

Читач
Дописи
13
Реакції
1
Бали
128
Олег10920 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, в мене багато кредитів на 80к грн, зайшли гроші і я думаю що краще зробити, чи пролонгувати хоч більшу частину кредитів і 3 закрити або закрити 5 але залишити без пролонгації ті. Дякую за відповідь!

Доброго вечора, в мене багато кредитів на 80к грн, зайшли гроші і я думаю що краще зробити, чи пролонгувати хоч більшу частину кредитів і 3 закрити або закрити 5 але залишити без пролонгації ті. Дякую за відповідь!
Доброго вечора.
Одне точно - ніяких пролонгацій, бо це плата грошей ні за що.
Щодо кредитів і їх закриття - це дивлячись на яких умовах.
Якщо як я розумію - закривати хочете до протермінувань, то закривайте мабуть щоб зменьшити кількість або "геморних" накшталт кредит каси чи бізнес позики ( хоча навряд чи останню ви маєте виходячи з суми озвученої вами )

Доброго вечора.
Одне точно - ніяких пролонгацій, бо це плата грошей ні за що.
Щодо кредитів і їх закриття - це дивлячись на яких умовах.
Якщо як я розумію - закривати хочете до протермінувань, то закривайте мабуть щоб зменьшити кількість або "геморних" накшталт кредит каси чи бізнес позики ( хоча навряд чи останню ви маєте виходячи з суми озвученої вами )
Пролонгація за рахунок відсотків а не окремо платити,тобто я плачу відсотки і тим самим пролонгую. Да і це останній день, якщо не оплачу будуть штрафи пені, думаю чи варто на це забивати.

Пролонгація за рахунок відсотків а не окремо платити,тобто я плачу відсотки і тим самим пролонгую. Да і це останній день, якщо не оплачу будуть штрафи пені, думаю чи варто на це забивати.
Ви майже півроку на форумі і думаю трохи вже мали б мати поняття що таке пролонгація.
Мені більше вище мною написаного немає що додати.
Робіть як вважаєте за потрібне.
Просто якщо після пролонгації не зможете погасити повністю борг, не питайте чому ті шараги не врахували ваші пролонгації.

Закривайте. Пролонгацій ніяких не треба робити

Тільки закривати, ніяких пролонгацій, це гроші на вітер.

Закривайте в першу чергу проблемних.
Потім з меншими тілами.
Потім ті на що хватає.
Забудьте про пролонгації!

Почитайте на форумі, які з тих мфо, що у вас, самі кончені, ї їх позакривайте. Впринципі, це вам всі радять.

Назад
Угорі