Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[POSTS=500]Сьогодні десь шлагбаум зірвало ??Мда уж................
Не хочуть думати коли гроші мають?.Мда уж................
це просто триндец.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Всеодно дружина взнає.Краще вам підібрати слова і розповісти.прогав велику суму грошей і не знаю що сказати дружині якщо скажу подасть на розлучення впевнений на 100% не скажу себе вгроблю так 5 день запою
А якщо ще і гроші дружини....Всеодно дружина взнає.Краще вам підібрати слова і розповісти.
А мовчання і брехня тільки погіршать вашу ситуацію.

Дякую. Розказати я розкажу як далі жити з цимВсеодно дружина взнає.Краще вам підібрати слова і розповісти.
А мовчання і брехня тільки погіршать вашу ситуацію.
Срочно треба казати дружині! Поки в запої, щоб потім, по-новому не заходити в запой...прогав велику суму грошей і не знаю що сказати дружині якщо скажу подасть на розлучення впевнений на 100% не скажу себе вгроблю так 5 день запою
Якщо тобі щось не подобається у твоїм житті – дій негайно! Якщо ти не можеш діяти – зміни своє ставлення. Порівняй ситуацію з чимось жахливим або подивися на неї з іншого ракурсу. Сидіти і скаржитися і шкодувати себе абсолютно марно і малоприємно.Дякую. Розказати я розкажу як далі жити з цим
І ? Кожний грав кожен грає, підійняв соплі зібрав себе в руки і пішов далі!прогав велику суму грошей і не знаю що сказати дружині якщо скажу подасть на розлучення впевнений на 100% не скажу себе вгроблю так 5 день запою
Ну не вмирати, точно!Дякую. Розказати я розкажу як далі жити з цим