Програв купу грошей. Допоможіть порадами.

• Автор теми Автор теми джака
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K

джака

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
джака не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
прогав велику суму грошей і не знаю що сказати дружині якщо скажу подасть на розлучення впевнений на 100% не скажу себе вгроблю так 5 день запою

джака, так, а совет-то какой от нас ожидаете?

прогав велику суму грошей і не знаю що сказати дружині якщо скажу подасть на розлучення впевнений на 100% не скажу себе вгроблю так 5 день запою
Всеодно дружина взнає.Краще вам підібрати слова і розповісти.
А мовчання і брехня тільки погіршать вашу ситуацію.

Срочно треба казати дружині! Поки в запої, щоб потім, по-новому не заходити в запой...

Дякую. Розказати я розкажу як далі жити з цим
Якщо тобі щось не подобається у твоїм житті – дій негайно! Якщо ти не можеш діяти – зміни своє ставлення. Порівняй ситуацію з чимось жахливим або подивися на неї з іншого ракурсу. Сидіти і скаржитися і шкодувати себе абсолютно марно і малоприємно.

Це цитата лауреата Нобелевської премії миру. Розумна людина.
Є про що поміркувати.

І ? Кожний грав кожен грає, підійняв соплі зібрав себе в руки і пішов далі!
Відверто, давай не унивай усе можлмво виправити головне бажаня )

Дякую. Розказати я розкажу як далі жити з цим
Ну не вмирати, точно!
Поговорити з дружиною і змінити щось в своєму житті.Роботу чи оточення,чи ще щось.....Це особисто моя думка!Вирішувати вам.
Але зміни завжди впливають на нас,і інколи це дуже допомагає.

Назад
Угорі