Програний суд. Як діяти далі щоб не блокували рахунки..

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Суд програний у фінфорс. Не захищалась бо не мало сенсу. Все по договору. Мене цікавить саме що далі. 23.12 числа вступить в силу рішення. Я так розумію далі передають виконавцю і роблять ВП? Як швидко це відбувається? І які мої подальші дії. Дуже хочу запобігти блокуванню рахунків? Як домовитися і хто домовлявся до передачі виконавцям? Маю частково сумму для сплати, нажаль не всю. Хочу дізнатися в кого виходило домовитися і як саме. Чи ВП в той же день як вступає в силу рішення? В блокування так само. Офіційної роботи на має. Майна не має. Нічого з мене не візьмеш. Дуже потрібна консультація. Намагалась сама на форумі розібратися але тільки більше заплуталась з цими ВП

Доброго дня. Суд програний у фінфорс. Не захищалась бо не мало сенсу. Все по договору. Мене цікавить саме що далі. 23.12 числа вступить в силу рішення. Я так розумію далі передають виконавцю і роблять ВП? Як швидко це відбувається? І які мої подальші дії. Дуже хочу запобігти блокуванню рахунків? Як домовитися і хто домовлявся до передачі виконавцям? Маю частково сумму для сплати, нажаль не всю. Хочу дізнатися в кого виходило домовитися і як саме. Чи ВП в той же день як вступає в силу рішення? В блокування так само. Офіційної роботи на має. Майна не має. Нічого з мене не візьмеш. Дуже потрібна консультація. Намагалась сама на форумі розібратися але тільки більше заплуталась з цими ВП
По порядку.
1. Рішення вступає в силу.
2. Беруть виконавчий лист.
3. Направляють його виконавцю.
4. Виконавець відкриває вп.
5. Вносить дані в асвп.
6. Виносить постанову про блокування рахунків.
7. Банки блочать рахунок.
8. Якщо виконавець адекватний, то можна домовиться про -20% з зп і без блокування рахунку.

По порядку.
1. Рішення вступає в силу.
2. Беруть виконавчий лист.
3. Направляють його виконавцю.
4. Виконавець відкриває вп.
5. Вносить дані в асвп.
6. Виносить постанову про блокування рахунків.
7. Банки блочать рахунок.
8. Якщо виконавець адекватний, то можна домовиться про -20% з зп і без блокування рахунку.
Не працю. Офіційно. Але можу влаштуватися. Навіть не знаю що краще. Порадьте будь ласка можу офіційно працевлаштуватися на мінімалку. І підкажіть будь ласка як швидко все це відбувається після того як рішення вступає в силу. І чи можна домовитися з колекторами до передачі листа виконавцю

Не працю. Офіційно. Але можу влаштуватися. Навіть не знаю що краще. Порадьте будь ласка можу офіційно працевлаштуватися на мінімалку. І підкажіть будь ласка як швидко все це відбувається після того як рішення вступає в силу. І чи можна домовитися з колекторами до передачі листа виконавцю
Спробуйте фінфорсам на електронку написати.

Не працюєте - це навіть добре. Якщо зп на руки приходить.
Я б на Вашому місці чекав відкриття вп і потім домовлявся з виконавцем. Сказати щоб надсилав постанову про 20% і не чіпав карток. Якщо не захоче - сплачуйте посильну суму через касу банку, або термінал.

Вирішувати до відкриття вп дешевше. І можна не чекати. Але треба одразу все сплатити. У призначенні платежу вказувати "сплата за рішенням суду від, справа #*****, про ******". Якщо сплата буде не повна, то звернуться до виконавця на всю суму і Вам доведеться доказувати що Ви вже частину сплатили.

Спробуйте фінфорсам на електронку написати.
Написати що хочу їм сплатити без виконавця?
Не працюєте - це навіть добре. Якщо зп на руки приходить.
Я б на Вашому місці чекав відкриття вп і потім домовлявся з виконавцем. Сказати щоб надсилав постанову про 20% і не чіпав карток. Якщо не захоче - сплачуйте посильну суму через касу банку, або термінал.

Вирішувати до відкриття вп дешевше. І можна не чекати. Але треба одразу все сплатити. У призначенні платежу вказувати "сплата за рішенням суду від, справа #*****, про ******". Якщо сплата буде не повна, то звернуться до виконавця на всю суму і Вам доведеться доказувати що Ви вже частину сплатили.
Нажаль не маю всю сумму. Мала вже заплатила і забула.
Не зовсім розумію звідки він буде тоді 20% знімати якщо я не працюю. Дуже вдячна за вичерпну відповідь бо вже заплуталась як краще зробити.

Написати що хочу їм сплатити без виконавця?

Нажаль не маю всю сумму. Мала вже заплатила і забула.
Не зовсім розумію звідки він буде тоді 20% знімати якщо я не працюю. Дуже вдячна за вичерпну відповідь бо вже заплуталась як краще зробити.
Якщо він погодиться на 20%, то влаштовуйтесь офіційно.

Попробуйте договориться с финфорс напрямую, особенно если у вас есть на первый платеж какая-то нормальная сумма.

Я теж офіційно не працюю (на фрілансі). Суду ще не було, але я превентивно відкрила ФОП, щоб показати свої офіційні доходи, і зробила так, що вони будут в районі 300-500 грн в місяць. По решті платежів домовилася з родичкою - клієнти платять їй на карту, а вона просто віддає мені налом. Тож якщо банк виграє, то нехай блокують і знімають свої 300 грн в місяць.

И ещё такой вопрос как быстро все эти манипуляции происходят? От момента вступления в силу решения суда до блокировки карточек

И ещё такой вопрос как быстро все эти манипуляции происходят? От момента вступления в силу решения суда до блокировки карточек
Недолго. У меня после суда поблочили через пару недель по-моему

З фінфорсом справи не мав, а ЄАПБ майже 3 місяці з думками збирались

Зависит как быстро они обратятся к исполнителю. Ну и как быстро этот исполнитель работает. Монобанк например и через пол года может. Как финфорс не знаю.

З фінфорсом справи не мав, а ЄАПБ майже 3 місяці з думками збирались
Маю надію що свята на носі. То трохи затягнуть з тим усим. Може грошей трохи назбираю. Голова кругом. Не розумію з якого боку підійти щоб все правильно вирішити

Маю надію що свята на носі. То трохи затягнуть з тим усим. Може грошей трохи назбираю. Голова кругом. Не розумію з якого боку підійти щоб все правильно вирішити
Моніторте себе , як тільки відкриють провадження дзвоніть виконавцю. Якщо норм оплатите частинами, а якщо олень то все поблочить. Ще напишіть форсам може , погодяться

Мені через 3 дня,блоканули по рішеню суду.Стягувач дебт форс,виконавець Пиць.

Скажіть будь ласка якщо я зразу все сплачу одним махом. То через скільки все розблокують? Та що мені потрібно робити після сплати?

Назад
Угорі