програла у суді "Європейській агенції з повернення боргів" і маю виплатити 32 тисячі

• Автор теми Автор теми Nigemidzu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Nigemidzu

✩ Premium ✩
Дописи
67
Реакції
154
Бали
2590
Nigemidzu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На місце моєї прописки Прийшов лист про те, що я програла у суді "Європейській агенції з повернення боргів" і маю виплатити 32 тисячі. (Я так розумію, це сума +відсотки +судові витрати). А я і гадки не мала про суд взагалі. Скажіть, будь ласка, з цим ще можна щось зробити, чи тільки платити?

На місце моєї прописки Прийшов лист про те, що я програла у суді "Європейській агенції з повернення боргів" і маю виплатити 32 тисячі. (Я так розумію, це сума +відсотки +судові витрати). А я і гадки не мала про суд взагалі. Скажіть, будь ласка, з цим ще можна щось зробити, чи тільки платити?
Лист з суду?
Чи від шараги?

треба подавати заяву про перегляд заочного рішення та скасовувати його.
якщо необхідна юридична допомога, пишіть по контактах в підпису

Nigemidzu, зверніться до юристів чи адвокатів форуму.Потратите лише час свій.Бо витрати на правову допомогу можна повернути.Не лишайте все як є.
Обійдеться ця канторка без ваших грошей.

Nigemidzu, зверніться до юристів чи адвокатів форуму.Потратите лише час свій.Бо витрати на правову допомогу можна повернути.Не лишайте все як є.
Обійдеться ця канторка без ваших грошей.
Переважно в ЄАПБ по судах досить позитивні рішення , але так боротись треба

Я плачу вже 7 років присудили 92 тисячі брала 52+ 10% відсотків проплачено з цього кредиту була половина присудили 92 тисячі довго не розуміла звідки і за що через рік всіми правдами і неправдами добилась на руки рішення суду але оскаржить його можна було в 30днів ,а з мене вже рік вираховували з з/п 20%

Я плачу вже 7 років присудили 92 тисячі брала 52+ 10% відсотків проплачено з цього кредиту була половина присудили 92 тисячі довго не розуміла звідки і за що через рік всіми правдами і неправдами добилась на руки рішення суду але оскаржить його можна було в 30днів ,а з мене вже рік вираховували з з/п 20%
Вы могли оспорить заочное решение, когда узнали. 30 дней то на апелляцию...

если уже год снимают 20% с зп, то явно 30 дне прошли
30 дней на апелляцию, а она через год только получила решение суда пишет, вот тогда можно было подавать заявление на пересмотр.

Назад
Угорі