Програла суд з ЄАПБ. Суддя розбив на 10 платежів

• Автор теми Автор теми Ilona1508
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 920

Ilona1508

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
283
Ilona1508 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Я програла суд з ЄАПБ, суддя пішов на поступки і розстрочив борг на 10 місяців, так як важко хворію. З 26.10 повинна виплачувати по 1400. Підкажіть будь ласка чи можуть заблокувати рахунки, і чи повинні вони зв'язуватися зі мною на рахунок оплати. Боюсь щоб не заблокували рахунки. Дякую всім за відповіді.😇😇😇

Ilona1508, Доброго дня.
Не дублюйте однакові пости в різних темах.

По темі: якщо вчасно сплачуватимете, то не повинні би блокувати... але ж в нас як в нас.

Підкажіть, я не в курсі, чому саме суддя а не виконавець? Чи так також буває

Підкажіть, я не в курсі, чому саме суддя а не виконавець? Чи так також буває
Суддя виносить рішення,а виконавець його виконує. Відповідач викладає у відзиві свої прохання,а суддя або погоджується,або ж ні. У випадку автора теми погодився

Суддя виносить рішення,а виконавець його виконує. Відповідач викладає у відзиві свої прохання,а суддя або погоджується,або ж ні. У випадку автора теми
Мені не потрібно з ними зв'язуватися? Просто перший раз в такій ситуації, нічого не розумію.

Мені не потрібно з ними зв'язуватися? Просто перший раз в такій ситуації, нічого не розумію.
Якщо хочете оплатить без відкриття ВП,то зв'язуйтесь з стягувачем,але ж є вірогідність того,що стягувач все одно звернеться до виконавця. Якщо маєте оф дохід,чекайте постанову про відрахування,коли виконавець відкриє провадження. Цього достатньо,щоб стягувати в погашення боргу

Тут, як повезе. Якщо виконавець адекватний попадеться, то з ним можно про все домовитись. Ну в більшості випадків він відповідно до вп заблокує вам все, і лупоне постанову на роботу в рамках платежу згідно рішення суду.

Назад
Угорі