Програла апеляцію на ЄАПБ

• Автор теми Автор теми ririri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K

ririri

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
6
Бали
2565
ririri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня! Програна апеляція з єапб. Сума просто космічна для мене. 154 тис.
Читала,що можна з ними домовитись без виконавчих. Чи дійсно це так? І як краще,писати декілька разів їм на електронну? Бо якщо така сума,то це мені на рік хоча б розбити. Бо нереально сплатити навіть більшу частину одразу….

доброго дня я з ними намагалася домовилися в мене сума була майже 70 тисяч то вони захотіли за 2 місяці з ними не вдалося домовитися то я а на щастя з виконавцем вдалося домовитися щоб добровільно оплачувати без повідомлення на роботу

доброго дня я з ними намагалася домовилися в мене сума була майже 70 тисяч то вони захотіли за 2 місяці з ними не вдалося домовитися то я а на щастя з виконавцем вдалося домовитися щоб добровільно оплачувати без повідомлення на роботу
А ви йому на електронку писали? І які аргументи приводили?

Бо переживаю,щоб встигнути одразу як в дії зʼявиться.

ririri, чим аргументував суд таке рішення? До каже адвокат?

Можна. Подзвоніть їм і домовтеся
Адвокат з форуму і він в шоці. Про факт перерахування коштів писали,що є квитанція про сплату і електронні виписки з карткового рахунку.

Адвокат питає з якого рахунку виписки? Їх навіть ніхто не витребовував. Назвав їх клоунами.

Ну да...
Блин... Грустно...

хотябы на год...
об этом и с исполнителем, думаю, можно договориться
а вообще, исполнительное не имеет срока давности - хоть 10 лет

хотябы на год...
об этом и с исполнителем, думаю, можно договориться
а вообще, исполнительное не имеет срока давности - хоть 10 лет
Якби мала можливість-оплатила б ще тоді,коли не продали ще цим гадам. А так,тепер треба виходити вже з того,що є(

Останнє редагування:
1760101735969.webp

судді вражають)))

Нда. Причем тут одно к другому - непонятно.
Ты сначала написал город, а потом адрес и они сочли это традициями СССР?))
я ж не єапб)))

не при чем)))
просто, как пример, что судьи развлекаются как хотят.

Підкажіть ,будь ласка ,а скільки тіло було ,що така сума ?(((І через скільки подали до суду .
Дуже Вам співчуваю …

Назад
Угорі