Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно растёт )після продажу сума росте далі?
Сів метелик на травичку...
разные сорта...а так то до хорошейХороший урожай... Скорее всего сатива - 80%, индика - 20%![]()
А почему этоты так мала насчитали?Конечно растёт )
Позвоните им и спросите. )А почему этоты так мала насчитали?
Сказали що ввійшли в моє положення і включили якісь канікули мені, але так як я нехороший чоловік і не скористався їхнею щедрістю моя заборгованість перед Moneyveo була відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС»Позвоните им и спросите. )
Мені не ввійшли, з тіла 22к, нарахували за 2 місяці 65к і віддали на прозвон Таліонам чи продали вже, бо лист приходив про відступлення, а так фіг їх там знає чого так нарахували, може пролонгацій багато робили, я взагалі ні однієї не робив, ні по одній шаражці, хоча в мене їх 14, так само і дружина не робила в неї їх 10... Можливо ідуть на лояльні умови тільки тим хто вже по 2 тіла пролонгаціями їм заніс, але ось після двох з гаком місяців пропонували, саме Таліони 2 тіла і все, пропали... Інші такі як кредит+, с*ськи, і т. д. писали що закриють по акціям, але ті акції до тіла немають ніякого відношення, віддавати по 3 тіла, класна акція в них)))Сказали що ввійшли в моє положення і включили якісь канікули мені, але так як я нехороший чоловік і не скористався їхнею щедрістю моя заборгованість перед Moneyveo була відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС»
Кредит плюс дойдут до тела, с1сек закрыла до просрочек, а Талики мне тоже всё акции предлагают, но они не о чём. Так что пока Ждём-с.Мені не ввійшли, з тіла 22к, нарахували за 2 місяці 65к і віддали на прозвон Таліонам чи продали вже, бо лист приходив про відступлення, а так фіг їх там знає чого так нарахували, може пролонгацій багато робили, я взагалі ні однієї не робив, ні по одній шаражці, хоча в мене їх 14, так само і дружина не робила в неї їх 10... Можливо ідуть на лояльні умови тільки тим хто вже по 2 тіла пролонгаціями їм заніс, але ось після двох з гаком місяців пропонували, саме Таліони 2 тіла і все, пропали... Інші такі як кредит+, с*ськи, і т. д. писали що закриють по акціям, але ті акції до тіла немають ніякого відношення, віддавати по 3 тіла, класна акція в них)))
но не долженКонечно растёт )
Пролонгуваа тільки єгроші і майкредіт, в послідніх було 11гривень на день при тілі 9 чи 8...Мені не ввійшли, з тіла 22к, нарахували за 2 місяці 65к і віддали на прозвон Таліонам чи продали вже, бо лист приходив про відступлення, а так фіг їх там знає чого так нарахували, може пролонгацій багато робили, я взагалі ні однієї не робив, ні по одній шаражці, хоча в мене їх 14, так само і дружина не робила в неї їх 10... Можливо ідуть на лояльні умови тільки тим хто вже по 2 тіла пролонгаціями їм заніс, але ось після двох з гаком місяців пропонували, саме Таліони 2 тіла і все, пропали... Інші такі як кредит+, с*ськи, і т. д. писали що закриють по акціям, але ті акції до тіла немають ніякого відношення, віддавати по 3 тіла, класна акція в них)))
Ну они много чего не должны, но кого это останавливает. )но не должен
вот это должно останавливать))Ну они много чего не должны, но кого это останавливает. )
ни одного дела не видел, где шарага получила бы проценты, насчитанные после продажи по факторингуСтаття 1078. Предмет договору факторингу
1. Предметом договору факторингу може бути право грошової вимоги, строк платежу за якою настав (наявна вимога), а також право вимоги, яке виникне в майбутньому (майбутня вимога).
2. Майбутня вимога вважається переданою фактору з дня виникнення права вимоги до боржника.
И это не может не радовать. ))ни одного дела не видел, где шарага получила бы проценты, насчитанные после продажи по факторингу