Продолжают ли начислять % после продажи коллекторам?

• Автор теми Автор теми WildUkr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 911

WildUkr

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
35
Бали
3590
WildUkr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіло 23К. просрочка -/+ два місяця, нарахували 25,510 і продали таліон+.
Питання звідкіля такі лояльні цифри, чи після продажу сума росте далі?

Позвоните им и спросите. )
Сказали що ввійшли в моє положення і включили якісь канікули мені, але так як я нехороший чоловік і не скористався їхнею щедрістю моя заборгованість перед Moneyveo була відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС»

Сказали що ввійшли в моє положення і включили якісь канікули мені, але так як я нехороший чоловік і не скористався їхнею щедрістю моя заборгованість перед Moneyveo була відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС»
Мені не ввійшли, з тіла 22к, нарахували за 2 місяці 65к і віддали на прозвон Таліонам чи продали вже, бо лист приходив про відступлення, а так фіг їх там знає чого так нарахували, може пролонгацій багато робили, я взагалі ні однієї не робив, ні по одній шаражці, хоча в мене їх 14, так само і дружина не робила в неї їх 10... Можливо ідуть на лояльні умови тільки тим хто вже по 2 тіла пролонгаціями їм заніс, але ось після двох з гаком місяців пропонували, саме Таліони 2 тіла і все, пропали... Інші такі як кредит+, с*ськи, і т. д. писали що закриють по акціям, але ті акції до тіла немають ніякого відношення, віддавати по 3 тіла, класна акція в них)))

Мені не ввійшли, з тіла 22к, нарахували за 2 місяці 65к і віддали на прозвон Таліонам чи продали вже, бо лист приходив про відступлення, а так фіг їх там знає чого так нарахували, може пролонгацій багато робили, я взагалі ні однієї не робив, ні по одній шаражці, хоча в мене їх 14, так само і дружина не робила в неї їх 10... Можливо ідуть на лояльні умови тільки тим хто вже по 2 тіла пролонгаціями їм заніс, але ось після двох з гаком місяців пропонували, саме Таліони 2 тіла і все, пропали... Інші такі як кредит+, с*ськи, і т. д. писали що закриють по акціям, але ті акції до тіла немають ніякого відношення, віддавати по 3 тіла, класна акція в них)))
Кредит плюс дойдут до тела, с1сек закрыла до просрочек, а Талики мне тоже всё акции предлагают, но они не о чём. Так что пока Ждём-с.

Пролонгуваа тільки єгроші і майкредіт, в послідніх було 11гривень на день при тілі 9 чи 8...
кредит+ присилав смс що закриють за 3100 з тілом 5500, но я так і не відізвався))

Ну они много чего не должны, но кого это останавливает. )
вот это должно останавливать))
Стаття 1078. Предмет договору факторингу
1. Предметом договору факторингу може бути право грошової вимоги, строк платежу за якою настав (наявна вимога), а також право вимоги, яке виникне в майбутньому (майбутня вимога).
2. Майбутня вимога вважається переданою фактору з дня виникнення права вимоги до боржника.
ни одного дела не видел, где шарага получила бы проценты, насчитанные после продажи по факторингу

Назад
Угорі