Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Пусть продают,вам то что? У калов меньше прав чем у кредитора. Будут звонить, говорите что вы их не знаете и вас не уведомили. Уведомление должно быть не в смс, не звонком и не в личном кабинете, а письмом, с договором факторинга, если продали.
Пусть продают,вам то что? У калов меньше прав чем у кредитора. Будут звонить, говорите что вы их не знаете и вас не уведомили. Уведомление должно быть не в смс, не звонком и не в личном кабинете, а письмом, с договором факторинга, если продали.
я потелефону не общаюсь, значит буду ждать письмо с договором
[/QUOTE
Они не представляют договора, они сильно модные) и говорят,что не обязаны. Так что забейти, тем более если не общаетесь. А, почему не общаетесь? С них поржать можно))) Мне настроения поднимают своей тупостью)!
Они не представляют договора, они сильно модные) и говорят,что не обязаны. Так что забейти, тем более если не общаетесь. А, почему не общаетесь? С них поржать можно))) Мне настроения поднимают своей тупостью)!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.