Продам собаку елітної породи

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І сміх, і гріх... вирішила пожартувати до теми квитанцій за газ ,цікава порада одного "слуги", чим їх платити... )))
Знаю, що про політику не можна, але..) трошки гумору. Хто не в курсі, прогугліть.
Адміністрація, вибачте, але хотіла поділитись, дуже цікавить думка форумчан, бо як народ мовчатиме, то і будемо кошти у повітря спускати...а потім і влазимо в ці кредити, щоб прожити хоч якось?
Нажаль, одне витікає в інше

Вкладення

• FB_IMG_1580609649716.webp
    FB_IMG_1580609649716.webp
    28.2 Кб · Перегляди: 54
  • FB_IMG_1580611173141.webp
    FB_IMG_1580611173141.webp
    48.1 Кб · Перегляди: 53
А я читаючи назву теми, пожаліла собаку. Думаю, як можна друга продати.
Але тему потрібно було в Беседці заводити.

то вы еще не читали закон "Про верифікацію та моніторинг державних виплат" (1231) з пропозиціями Президента
"обрадует" очень многих, особенно заробитчан
и то, что решение поддержало 248 нардепов, не удивляет. т.к. они же "слуги" народа очень про нас всех озабочены
то вы еще не читали закон "Про верифікацію та моніторинг державних виплат" (1231) з пропозиціями Президента
и то, что решение поддержало 248 нардепов, не удивляет. т.к. они же "слуги" народа очень про нас всех озабочены
например, если мамочка, получающая гос. выплаты на ребенка, но уехала временно на заработки для этого же ребенка за кордон, теперь этих выплат лишится, а вернувшись обратно может их обратно и не восстановить
еще худший пример - если пенсионер пропахавший на страну туеву хучу лет и оставшийся в итоге с минимальной пенсией, поедет хотя бы даже на несколько месяцев к детям понянчить внуков , просто пожить у детей, то тоже лишится выплат
в общем всех гос. выплат лишат (детские, пенсии любого вида и т.д. ) как только человек выедет за кордон на длительное время, на весь период нахождения вне нашей страны, а вот чтобы потом их восстановить, скорей всего прийдется нервы потрепать в хождениях по инстанциям, у нас же все через опу
радуемся дальше нашим зеизбранникам, апладисменты

Останнє редагування:

например, если мамочка, получающая гос. выплаты на ребенка, но уехала временно на заработки для этого же ребенка за кордон, теперь этих выплат лишится, а вернувшись обратно может их обратно и не восстановить
еще худший пример - если пенсионер пропахавший на страну туеву хучу лет и оставшийся в итоге с минимальной пенсией, поедет хотя бы даже на несколько месяцев к детям понянчить внуков , просто пожить у детей, то тоже лишится выплат
в общем всех гос. выплат лишат (детские, пенсии любого вида и т.д. ) как только человек выедет за кордон на длительное время, на весь период нахождения вне нашей страны, а вот чтобы потом их восстановить, скорей всего прийдется нервы потрепать в хождениях по инстанциям, у нас же все через опу
радуемся дальше нашим зеизбранникам, апладисменты
Нічого собі ?
Це в обох випадках актуально для моєї родини. Шок
Таке питання: хто платив нові рахунки за доставку?
Б**ь. Извините. Вообще нет слов на это.
При его **ка зарплате так глумиться над людьми.
Бо їм тепер як маслом мазане, нічого не бояться. Нажаль

Поліна, ну...сами выбирали...и как бы стыдно не было, я за них голосовал. Но не жалею об этом...вообще стараюсь о совершенном не жалеть)

Нічого собі ?
Це в обох випадках актуально для моєї родини. Шок
Таке питання: хто платив нові рахунки за доставку?

Бо їм тепер як маслом мазане, нічого не бояться. Нажаль
Я не смогла. В ощаде сказали, что еще реквизитов у них нет

А мне очень нравятся овчарки. Я их обожаю. В этом году куплю обязательно- и буду ему рассказывать о всех своих бедах. Это будет мой самый лучший друг.

А мне очень нравятся овчарки. Я их обожаю. В этом году куплю обязательно- и буду ему рассказывать о всех своих бедах. Это будет мой самый лучший друг.
Я так со своим псом разговариваю)))

Я теж їх обожнюю!
Ми два тижні як завели дівчинку німецьку вівчарку, Джессі.
Так що в нашій родині вже є поповнення ?
То її батьки і сестрички

Вкладення

• IMG-cd5bfc2b6f523a7ba0814a54872ee2ca-V.webp
    IMG-cd5bfc2b6f523a7ba0814a54872ee2ca-V.webp
    191.7 Кб · Перегляди: 32
  • IMG-39db3a74de15a24f94fdcd7eaf239dd4-V.webp
    IMG-39db3a74de15a24f94fdcd7eaf239dd4-V.webp
    241.9 Кб · Перегляди: 31
Оффтоп
С возвращением, Фаргулис! Зачем тебе немец? Решил популяцию котов уменьшить?))
нет просто ищу хорошую собачку
Я теж їх обожнюю!
Ми два тижні як завели дівчинку німецьку вівчарку, Джессі.
Так що в нашій родині вже є поповнення ?
То її батьки і сестрички
я заберу у вас !

Собаки это единственные кто не предаст, не обманет и не бросит никогда. Я их очень люблю .

Собаки это единственные кто не предаст, не обманет и не бросит никогда. Я их очень люблю .
Повністю з Вами згодна♥️??
Не знаю, чому пропало повідомлення з посиланням, але я встигла подивитись.
Да, шкода Шаріка...
Я не смогла. В ощаде сказали, что еще реквизитов у них нет
І я чула, що їх ще не приймають.
Але я платити не буду, хочу сходити в газконтору, щоб обґрунтували законність цих нарахувань, напишу скаргу, тому що не можна проводити аналогію з минулим роком, а платити за те, що використав. І взагалі "за доставку" це вже надто..хоча вона і була включена в попередні квитанції..яка була необхідність її виключити в окремий рахунок??
Ще й рекомендується за півріччя сплатити. Ха-ха

Останнє редагування:
Назад
Угорі