Продали талиону. Что теперь?

• Автор теми Автор теми Nastya1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 614

Nastya1989

Форумчанин
Дописи
346
Реакції
218
Бали
5125
Nastya1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В манивео просрочка 2,5 месяца. Вчера пришло смс что продают талион, а сегодня пришло смс что теперь я должна талиону. Что теперь от них ждать? Манивео за это всё время звонил не много, других людей не знаю трогали или нет, мне никто не говорил. Талион пожошче будет теперь работать или манивео уже что смогли накопали? И смс, это их стандартные типа?

Вкладення

• IMG_20191218_142100.webp
    IMG_20191218_142100.webp
    88 Кб · Перегляди: 38
В манивео просрочка 2,5 месяца. Вчера пришло смс что продают талион, а сегодня пришло смс что теперь я должна талиону. Что теперь от них ждать? Манивео за это всё время звонил не много, других людей не знаю трогали или нет, мне никто не говорил. Талион пожошче будет теперь работать или манивео уже что смогли накопали? И смс, это их стандартные типа?
как повезет. могут сразу тело предложить, а могут начать зaдpaчивaть и искать родню, соседей

Також продали і мій і чоловіка. Місяців 2 назад . Вчора мамі прислали по чоловіку смс що в нг без боргів 17 тис а пропонують закрити за 8тис . Грошей не має на це. Все. Мені дзвонили і мамі ,десь в вересні ще були послані гуляти і встановили блок , все допобачення.

Живём дальше:beach:
IMG_20191217_161759.webp

Вони всім такі присилають,мені прийшов від них лист продали було 18к,тіло 5к ,тепер хочуть хоч 9 тіпа до нового року акція,але ви не буду платити стільки ,чекаю ще пропозиції,а так ігнор , читайте форум ,з ними не спілкуватися

Вони всім такі присилають,мені прийшов від них лист продали було 18к,тіло 5к ,тепер хочуть хоч 9 тіпа до нового року акція,але ви не буду платити стільки ,чекаю ще пропозиції,а так ігнор , читайте форум ,з ними не спілкуватися
Я и не буду общаться. Смысл какой?! Только нервы себе трепать. На работу тоже пускай звонят, там уже знают как с такими общаться. Просто думаю чтоб соседей не сильно доставали, чтоб меньше обьяснять кому

Я и не буду общаться. Смысл какой?! Только нервы себе трепать. На работу тоже пускай звонят, там уже знают как с такими общаться. Просто думаю чтоб соседей не сильно доставали, чтоб меньше обьяснять кому
На мороз як що падайте і все

Назад
Угорі