Продали Онлайн финанс

• Автор теми Автор теми Єнот
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Єнот

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Єнот не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні забрала заказний лист в якому йдеться що мій кредит продали цій конторі ...погрожують судом та заблокувати рахунки ...хто з таким стикався..що робити і чи можливо краще заплатити і забути

Єнот, стандартная процедура. Да, могут сделать исполнительную надпись, но в суд навряд ли пойдут.
Надпись снесебе с юристом.

Сьогодні забрала заказний лист в якому йдеться що мій кредит продали цій конторі ...погрожують судом та заблокувати рахунки ...хто з таким стикався..що робити і чи можливо краще заплатити і забути
Бла-бла-бла. Це я про лист. Звикайте.

Сколько денег хотят?

Через месяц ждите ИНН. И я не шучу.
ВаЛиКо , я что - то смешное сказала? Что именно?

Ниче. Вы считаете, что это повод для смеха?
Плакать?
Мне поx, сколько их у вас
Мне поx на ваше поx дважды.
будьте толерантны.
Стараюсь
Онлайнфинанс лепит ИНН.
Ещё раз - и что ???

Плакать?

Мне поx на ваше поx дважды.

Стараюсь

Ещё раз - и что ???
Человек спросил, что может быть дальше. Вы устроили вакханалию дешёвого юмора. Мне стопицот раз поx на ваши поx. Не тычьте в меня своими кривыми палочками, на меня ни вы, ни они впечатления не производят.

Человек спросил, что может быть дальше.
И вы утверждающе ( шо разе6у в хлам) ответили шо лепят :facepalm:
Вы устроили вакханалию дешёвого юмора.
Думаю шо нет, раз вас так цепануло ))
Мне стопицот раз поx на ваши поx.
Ой)
Не тычьте в меня своими кривыми палочками
Вы на смене ?
на меня ни вы, ни они впечатления не производят.
НЕдоёб он такой )

А с ними за тело можно договорица?
Мне такое же пришло с тела 10 хотят 23.

А с ними за тело можно договорица?
Мне такое же пришло с тела 10 хотят 23.
Це організація, яка ліпить надписи. Не чула, щоб хтось зміг з ними домовитися за тіло. Мені надпис прилетів через місяць, який благополучно був знесений, тепер вони мені винні гроші за судовий збір, послуги адвоката та гроші, які незаконно списали з карти. Будемо повертати своє.
У моєму випадку: надпис через місяць, блок рахунків на другий день, як з'явилася в реєстрі та лист в бухгалтерію на зняття 20% із зарплати, однак всі ці проблеми вирішуються, але недуже швидко.

Це організація, яка ліпить надписи. Не чула, щоб хтось зміг з ними домовитися за тіло. Мені надпис прилетів через місяць, який благополучно був знесений, тепер вони мені винні гроші за судовий збір, послуги адвоката та гроші, які незаконно списали з карти. Будемо повертати своє.
Зносили з нашим адвокатом ?

Назад
Угорі