Продали Фактору. Как себя ведут эти коллекторы, что от них ожидать?

• Автор теми Автор теми Iryna1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K

Iryna1979

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
13
Бали
318
Iryna1979 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як поводить себе фактор, сильно дістають? Бо пишуть, що купили борги якихось МФО, а яких, я навіть не знаю. Просто не хотілося, щоб вони приїзжали до родичів, або дзвонили їм.

Останнє редагування модератором:
До мене вже дзвонили, 2 тіла нарахували
Сьогодні лист прийшов від Фактору то мені з 4000 нарахували 12000 грн правда пролонгація була 1400 і ще 800 грн реструкторизація не врахували. Доречі лист ксерокопія, печатки не мокрі а ксерені.

А отже, це і не документ, а туалетний папірець. Ви за ним аж 0 цілих і хрін десятих зобов'язані

Мені сьогодні почав надзвонювати Фактор. Тож я так зрозуміла що мене Майкредіт продав їм. От тепер в роздумах як з ними говорити. Мабуть треба підготуватися і порахувати всі свої оплати.
Може хтось вкурсі, на компроміси ідуть?

Звонят мне и контактным, день на день не приходиться, бывает вообще не одного звонка, бывает по 50 звонков, шлют СМСки и присылают "туалетную бумагу" письма

Звонят мне и контактным, день на день не приходиться, бывает вообще не одного звонка, бывает по 50 звонков, шлют СМСки и присылают "туалетную бумагу" письма
Блін, бачу що доведеться на пошті скриньку орендувати, бо кредит каса спамить, мані4ю, а тут ще й ці підключаться.

Мені сьогодні почав надзвонювати Фактор. Тож я так зрозуміла що мене Майкредіт продав їм. От тепер в роздумах як з ними говорити. Мабуть треба підготуватися і порахувати всі свої оплати.
Може хтось вкурсі, на компроміси ідуть?
А через скільки продали?

У меня сегодня тоже Фактор нарисовался. СОС кредит продал. Тело 12000 насчитали 30000 При чём %3600, а пеня и штрафы остальное. Прислали Акцию - спишем 12000,00 - оплатите 18000,00 до 08.06.2020. Написал жалобу в Нацком и на Урядову в раздел Захист прав споживачів.. Какие пени и штрафы во время карантина????? Написал им в ответ, пришлите подробное начисление всех доп.начислений в размере 150% - так молчат. Только по тел наяривают

Фактор и финпротект- это две компании не честные им нельзя платить не идите на контакт с ними. Это аферисты и ******* конченые.

Чи блоку фактор рахунки, щойно прийшло смс, протягом 5 год потрібно сплатити якщо ні то блок рахунків.
Мені теж таке прислали, мене навіть ніхто не попередив що продали колекторам

Фактор и финпротект- это две компании не честные им нельзя платить не идите на контакт с ними. Это аферисты и ******* конченые.
А это две разные компании. У меня сначала Финпротект звонил. Теперь Фактор достал брата и родителей. Чего от них еще ждать?Такой маразм несут

А це для Вас новина чи як?)) А вони ж не діють по законодавству,чи Ви не знали?))
А это две разные компании. У меня сначала Финпротект звонил. Теперь Фактор достал брата и родителей. Чего от них еще ждать?Такой маразм несут
Забить,простить і отпустить.))

Назад
Угорі