Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 572
- Реакції
- 163
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, звертаюся за порадою як поступити. в мене е кредит в Е-гроші, просрочка з серпня місяця тіло 6000 грн. в них я брала і закривала потім на один день не вспіла вони нарахували суму % 6000 я їх заплатила потім через деякий час требло закрити або робити пролонгацію я цього не зробила вони мені дзвонили, знайомій, мамі одним словом робили терор. запропонували закрити за тіло но в мене не було можливості. через деякий час продали кредітпромінвест- ті звісно також себе проявили. я прописана за містом то вони підняли людей в селі що я на них беру кредити і так далі люди прибігали але Слава Богу все вирішили люди зрозуміли що це розводняк.01.11 мені прийшло смс що кредитпромінвест відступив Преміум Актив. вони були раз написали смс і подзвонили. Сьогодні подзвонили моїй мамі на телефон я взяла слухавку там представився якийсь Станіслав с преміум актив звісно запросив до слухавки мене ясказала що це я . і тут він почав що в мене є борг від е гроші і зараз сума 36000 пропонують за 18000, або внести 1000 а потім якщо він домовиться 12000 на пів року по 2000 платити, я запропонувала за тіло 6000 то він сказав що так не буде і вони свої гроші заберуть, а якщо я не хочу мирним шляхом то будуть кали мене доставати, і так далі, виконавець. а я йому кажу ви також факториногова компанія, а він каже що то будуть на місці кали. мені кредитпромінвест пропонував за тіло 6000 закрити, скажіть хто мав діло з Преміум Актив як вони себе ведуть
Звонки целый день, угрозы в Вайнер, нашли сестру и её мужа, там такого насыпали... типа я в розыске, воровка, хулиганка и что семейный дом уже висит на продаже, и зп с её будут снимать. С 3,5 тыс насчитали с % 38. Потом нашли таких родственников о которых я даже не знала, но оказалось что они есть и не нужно идти в "Жди меня"