• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Прочитав тему в форумі про побиття сина від користувача Ирина 1966.

• Автор теми Автор теми Saint_2018 777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Saint_2018 777

Читач
Дописи
14
Реакції
18
Бали
2585
Saint_2018 777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось матеріал для роздумів (я особисто жодним чином не закликаю до насильства, проте судова влада Укриїни зробила висновки та узаконила певні дії)
https_://sud.ua/ru/news/sud-info/119284-pravo-na-zaschitu-zhizni-vs-vynes-reshenie-po-delu

Хочу ще раз підкреслити, дана справа згідно вищевказаного посилання №1 є скоріш прецедентом, виключенням з загальної практики. Все залежить від нюансів справи, захисника та інших факторів. Тобто масово здіснювати самозахист застосовуючи насильство поки що є ризикованим для особи яка захищається від протиправного посягання зі сторони інших осіб.

Тобто масово здіснювати самозахист застосовуючи насильство поки що є ризикованим для особи яка захищається від протиправного посягання зі сторони інших осіб
Честно говоря, звучит абсурдно, но такой уж у нас Закон...
ПО большому счету, какая разница, каким способом защищаться... Но... перегнуть палку тоже можно... и это уже не на пользу пойдет.

Попытка проникновения в жилище да и само проникновение имели место быть. Угрозы жизни пенсионеру я не увидела. Но, думаю, поступил он правильно. Он защищал себя и свое жилище. Коллекторы уже в край обнаглели, почувствовали безнаказанность.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі