Проблемы с МФО заново возникли

• Автор теми Автор теми Саша1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Саша1987

Читач
Дописи
39
Реакції
11
Бали
8
Саша1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Несколько месяцев назад, я имел больше 20 МФО на приличную сумму. Вечные пролонгации, трата денег в пустую. Куча звонков, нервы, дипрессия. Сейчас ситуацыя выровнялась вроде как. Но недавно я попал на больничную койку, перелом ноги. И соответственно пошли просрочки по оставшымся МФО, угрозы звонками родным и т.д. Проблема с Зекредит и Егроши. Зекредит вообще за 12 дней пока я в больнице насчитал 15000 процентов. Посоветуйте люди добрые, как быть? Как выйти из ситуации? Сил нет уже.

Посоветуйте люди добрые, как быть? Как выйти из ситуации? Сил нет уже.
В першу чергу одужувати, це головне.
Вирівнювати ситуацію з грошима і закриєте так само як і всіх решту.
В одне місце їхні проценти. За тіло і крапка. Ну якщо дуже совісні - початковий відсоток на тіло. І то якщо там пролонгацій не було.
Взагалі не бачу предмету для переживань. Тим більше якщо їх у вас пару штук залишилось.
Тут люди з десятками шараг і банків на сотні тисяч ... і не опускають ніс.

В першу чергу одужувати, це головне.
Вирівнювати ситуацію з грошима і закриєте так само як і всіх решту.
В одне місце їхні проценти. За тіло і крапка. Ну якщо дуже совісні - початковий відсоток на тіло. І то якщо там пролонгацій не було.
Взагалі не бачу предмету для переживань. Тим більше якщо їх у вас пару штук залишилось.
Тут люди з десятками шараг і банків на сотні тисяч ... і не опускають ніс.
Я розумію Вас. Але всерівно переживання є. Тим більше коли йдуть погрози дзвінками близьким особам. Цього б дуже не хотілося. Дякую Вам щиро за пораду і підтримку.

Я розумію Вас. Але всерівно переживання є. Тим більше коли йдуть погрози дзвінками близьким особам. Цього б дуже не хотілося. Дякую Вам щиро за пораду і підтримку.
А ви поговоріть зі своїми близькими ,нехай не розмовляють з незнайомими і все.І вам спокійно ,і вони не хвилюються.А хто про вас в них питає,нехай кажуть,що такого не знають.

Від цього вже ніде не дінетесь. Е-гроші і їх наступники всім позвонять. І не з лагідними словами.
Одужуйте - це головне.
Будуть гроші - будете закривать.

Від цього вже ніде не дінетесь. Е-гроші і їх наступники всім позвонять. І не з лагідними словами.
Одужуйте - це головне.
Будуть гроші - будете закривать.
Я одного не розумію!!! Звідки в них номери телефонів? Як це так?

Назад
Угорі