Проблема з виконавчим провадженням. Підкажіть що краще робити?

• Автор теми Автор теми vikson1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 93

vikson1994

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
2
Бали
5060
vikson1994 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, товариство. Маю таку проблему. В кінці січня отримав рішення по ТОВ ФК Гелексі(був суд, присудили замість 25000грн в районі 9000грн). З горем пополам за місяць з ними зконтактував, закрив питання до виконавчого провадження. Отримав довідку про закриття заборгованості датоване 02.03. Сьогодні вранці приватний виконавець Ошурко розпочав виконавче провадження. Я в темпі йому на вайбер і на пошту надіслав довідку про відсутність заборгованості, контрольно зателефонував. Годину тому він поблокував мені всі рахунки і каже, що чекає від Гелексі заяву про закінчення вмконавчого провадження. Є якісь методи впливу? Чи просто сподіватись, що ТОВ ФК Гелексі з ним зконтактує? Мені воно повідомили вранці, що питання в роботі.

В мене теж з ними був суд ,хотіли 25000 плюс 5000 за роботу їх адвоката,суд присудив за все теж 9000грн, і вони мені винні за послуги мого адвоката,поки ще їм нічого не платила,не надають реквізити мені вони,скажіть а вам вони винні за послуги адвоката якщо так,чи ви подавали до виконавчої щоб з них зтягнути ці кошти

Назад
Угорі