Проблема з УБКІ

• Автор теми Автор теми Voloh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Voloh

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
4
Бали
1760
Voloh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форза продублювала договори і я тепер не можу довести УБКІ що це один і той самий кредит. P.s Форза зробила западлянку виставила перед тим самим договором три нулі і він став як новий хоча це той самий кредит. Підкажіть що робити, може хтось з таким стикався

Вкладення

• Screenshot_2023-05-25-22-08-04-546_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-05-25-22-08-04-546_com.android.chrome.webp
    33.2 Кб · Перегляди: 145
Форза продублювала договори і я тепер не можу довести УБКІ що це один і той самий кредит. P.s Форза зробила западлянку виставила перед тим самим договором три нулі і він став як новий хоча це той самий кредит. Підкажіть що робити, може хтось з таким стикався
яка мета доводити щось убкі? це ви типу хочете його закрити чи як?

Так надав довідку про закриття, сказали один закриємо інший ні.
по скріну не видно, що хоч один закритий, мають фактично змінити статус, а не казати

7. Бюро залишає кредитну історію суб’єкта кредитної історії без змін та знімає з кредитної історії позначку у разі підтвердження Користувачем інформації, що заперечується. У цьому випадку суб’єкт кредитної історії має право на включення до своєї кредитної історії коментарю обсягом не більше ніж 100 слів щодо інформації, що заперечується, а Бюро зобов’язане долучити цей коментар до його кредитної історії.
залиште коментар, мають долучити.
Voloh, а далі, якщо нічого не зміниться і не видалять дубль - скарга в нбу
чому в НБУ - бо НБУ є уповноваженим органом по регулюванню діяльності бюро кредитних історій і має повноваження:
4) контролює відповідність діяльності Бюро вимогам цього Закону, нормативно-правових актів Уповноваженого органу та Положенню Бюро;
6) звертається до Бюро з письмовим застереженням щодо припинення порушення та вжиття необхідних заходів для його усунення;
а також може штрафувати бюро
2) за порушення Бюро законодавства України та нормативно-правових актів Уповноваженого органу - штраф у розмірі до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;
3) за ухилення від виконання або несвоєчасне виконання письмового застереження Уповноваженого органу - штраф у розмірі до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;
4) за системні порушення прав суб’єктів кредитних історій - порушення питання про ліквідацію Бюро.

якщо нбу не вирішить проблему -

11. Суб’єкт кредитної історії має право оскаржити в судовому порядку дії Бюро або Користувача, які порушують його права.
в даному випадку суб'єкт - це ви, користувач - це форза, бюро - це убкі

Останнє редагування:
З ними діло важко вести. Як я можу надати довідку на продубльований договір

Вкладення

• Screenshot_2023-05-25-23-03-15-087_ua.ubki.webp
    Screenshot_2023-05-25-23-03-15-087_ua.ubki.webp
    30.3 Кб · Перегляди: 147
  • Screenshot_2023-05-25-23-07-55-350_ua.ubki.webp
    Screenshot_2023-05-25-23-07-55-350_ua.ubki.webp
    30.9 Кб · Перегляди: 110
Останнє редагування:
З ними діло важко вести. Як я можу надати довідку на продубльований договір
напишіть скаргу в нбу, хай ті залучають форзу. може так вийде. убкі тугі, перевірено особисто

напишіть скаргу в нбу, хай ті залучають форзу. може так вийде. убкі тугі, перевірено особисто
А підкажіть то їм на електронну пошту писати чи є якась спеціальна форма для заповнення. Просто ніколи їм не писав і як краще написати.

А підкажіть то їм на електронну пошту писати чи є якась спеціальна форма для заповнення. Просто ніколи їм не писав і як краще написати.
форма bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals#

Для електронного звернення: [email protected] (заповніть і надішліть форму та за потреби додайте супровідні матеріали. Але розмір вкладення – не більше 10 Мб).
Просто ніколи їм не писав і як краще написати.
просто все буває вперше, докладно своїми словами розпишіть ситуацію.

форма bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals#

Для електронного звернення: [email protected] (заповніть і надішліть форму та за потреби додайте супровідні матеріали. Але розмір вкладення – не більше 10 Мб).

просто все буває вперше, докладно своїми словами розпишіть ситуацію.
Дякую вам велике) Напишу бо з УБКІ діла не буде

В скрине не видно внизу в дублированном договоре кто указан донором информации? Тоже Форза?

Кто в этой истории был конечным кредитором? Довидку о закрытии от них получали?

Вообще, конечно, убки странные. На каком основании они выводят информацию о договоре, который не подтвержден документально им? Или они просто записывают все цифры и данные со слов звонилки по телефону, не проверяя, есть ли у них договор, по которому предоставлена инфа.
Крайне странная ситуация. Конечно, я бы написала тоже в НБУ, как тут уже советовали.

Останнє редагування:
В скрине не видно внизу в дублированном договоре кто указан донором информации? Тоже Форза?

Кто в этой истории был конечным кредитором? Довидку о закрытии от них получали?

Вообще, конечно, убки странные. На каком основании они выводят информацию о договоре, который не подтвержден документально им? Или они просто записывают все цифры и данные со слов звонилки по телефону, не проверяя, есть ли у них договор, по которому предоставлена инфа.
Крайне странная ситуация. Конечно, я бы написала тоже в НБУ, как тут уже советовали.
І там і там Форза вказана. 000180923559 у продубльованому написано що продано Росвен інвест. У Росвена відповідно було тільки 180923559 без трьох нулів і який я закрив і мені надали довідку. УБКІ ж подавай ще й довідку на 000180923559. А те що Форза взяла й з фонаря вліпила продублювання їх не цікавить. З таким успіхом люба контора може подавати інформацію яку вона захоче а убкі радісно приймати.

Вкладення

• Screenshot_2023-05-26-08-13-17-117_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-05-26-08-13-17-117_com.android.chrome.webp
    32.3 Кб · Перегляди: 106
І там і там Форза вказана. 000180923559 у продубльованому написано що продано Росвен інвест. У Росвена відповідно було тільки 180923559 без трьох нулів і який я закрив і мені надали довідку. УБКІ ж подавай ще й довідку на 000180923559. А те що Форза взяла й з фонаря вліпила продублювання їх не цікавить. З таким успіхом люба контора може подавати інформацію яку вона захоче а убкі радісно приймати.
Підкажіть, будь-ласка, як Ви домовлялися з Росвеном? Закрили за тіло чи з відсотками?

Звісно! То не новина! ТОВ "УБКІ" робить свій бізнес так як їй заманеться!
А всі чомусь дивляться в ті данні як в держреєстр:pardon:

Убкі це взагалі Не проблема, це звичайна міжбанківська база помойка, ТОВка, приватна помойка банківських щурів.

Убкі це взагалі Не проблема, це звичайна міжбанківська база помойка, ТОВка, приватна помойка банківських щурів.
поддерживаю, убки - это созданная приватом такая же шарага как и остальные. у меня, согласно убки, вообще было 3 открытых займа в одной шараге. хотя активным может быть только 1 займ, а они просто передавали данные об открытых займах, а об закрытых нет.
не пойму почему некоторые беспокояться об рейтинге убки - это ж по сути ни на что не влияет, кроме выдачи кредитов, а их не дадут, т.к. просрочки. более того, есть и другие кредитные бюро.

Назад
Угорі