Alting
Форумчанин
- Дописи
- 766
- Реакції
- 1604
- Бали
- 648
Alting не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Починати завжди складно, але я почну. Я на цьому форумі без року-неділя. Випадково знайшов цей сайт, після того, коли запідозрив юриста АО "Захист" у відвертому масажуванні моїх вух. Зайшовши сюди, я почерпнув багато інформації для себе, і це при тому, що я ще не зареєструвався.))) В деяких моментах я мав належну інформацію, але в деяких питаннях ще плавав. Зареєструвавшись тут, та запитавши декілька для себе хвилюючих питань, то отримав відповідь, що від простих "юзерів", що від юристів. А також перечитавши кучу гілок цього форуму. Ви спитаєте в мене: Чому я шукав подібний сайт? Тому що, карантин почистив мені мозок. В мене не багато МФО, але за два роки я навіть не уявляю, скільки я їм проплатив. І мабуть, ще б набрався, якби не: 1.Карантин. 2. Форум. Я майже впевнений, що тут зібрались в основному ті, у котрих такі ж самі проблеми. (Гірше, краще - це індивідуально). Я розумію, що є серед нас якійсь відсоток спостерігаючих "калів", "дзвонилок", мусорів (поліціантів), але він достатньо малий. Нас, позичальників (боржників) набагато більше. Навіть, якщо порахувати всі шараги з їх приблизним штатом, то все одно нас буде більше. До чого це я. А до того, якщо ми будемо між собою сваритись, то діла ніякого не буде. Ми повинні триматись разом. Я кажу не про фінансову чи силову допомогу, а перш за все про моральну підтримку. Бо така допомога іноді коштує всього цього. Щодо юристів на цьому сайті, декілька слів. Мені одразу пригадалось. Коли мені батьки дали гроші на стрижку, а до нас в той час приїхали практиканти з перукарського училища, я вирішив зекономити.))) Підсумок: На голові "лєсєнка", бо не було плавного переходу. І про юристів теж саме. Тож запам'ятайте, дешевий юрист не завжди гарний юрист. А якщо Ви намагаєтесь зекономити на юристі, то краще не поспите пару діб, та почитайте статті, поспілкуйтесь. Майже все є у вільному доступі. Якщо це вже не допомагає, то тоді звісно звертайтесь до юриста. На цьому я мабуть поставлю крапку. І підсумок який: Нічого не бійтесь, не сваріться між собою (потрібно завжди залишатись людиною), озапитуйте ("За спрос не дают в нос"), аналізуйте, шукайте, та перш за все ЧИТАЙТЕ, ЧИТАЙТЕ ТА ЧИТАЙТЕ.
P. S. Прошу пробачення за те, що може в пості багато води. Писав, як на духу.
P. P. S. Радьте та показуйте цей форум своєму оточенню. Бо коли я його став рекламувати зі свого оточення, то всім було байдуже. Але вчора та сьогодні мені дві особи написали, щоб я їм скинув посилання на сайт. Це не реклама від Адміна (я навіть його ім'я не знаю), це мої прості поради пересічним громадянам.
Тримаймося разом, і все в нас буде добре!
P. S. Прошу пробачення за те, що може в пості багато води. Писав, як на духу.
P. P. S. Радьте та показуйте цей форум своєму оточенню. Бо коли я його став рекламувати зі свого оточення, то всім було байдуже. Але вчора та сьогодні мені дві особи написали, щоб я їм скинув посилання на сайт. Це не реклама від Адміна (я навіть його ім'я не знаю), це мої прості поради пересічним громадянам.
Тримаймося разом, і все в нас буде добре!
спасибо людям, которые создали такой полезный ресурс?