Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
зрозумів)Я нічого не подавала.
Ніяких наслідків не було
Никаких!!! И это законно!!!Доброго вечора!
Підкажіть будь-ласка чи обов'язково передавати приватному виконавцю декларацію боржника про доходи і майно?
Які наслідки можуть бути , якщо просто ігнорувати?
Це вже просто так співпало)зрозумів)
в мене просто ситуація така цікава , проходив вакцинацію і зайшов в дію перевірити сертифікат і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?
Ніяких.Нехай сам шукає,він за це грошей хоче)))?Доброго вечора!
Підкажіть будь-ласка чи обов'язково передавати приватному виконавцю декларацію боржника про доходи і майно?
Но підставі чого ? Його вимог? Пішов лісом.Доброго вечора!
Виконавцю торба. Прийдеться підсмикнути свою дупу і самому перевіряти.Які наслідки можуть бути , якщо просто ігнорувати?
Сколько просрочка от Риальто?Так понимаюМонетка??зрозумів)
в мене просто ситуація така цікава , проходив вакцинацію і зайшов в дію перевірити сертифікат і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?
да , полгодаСколько просрочка от Риальто?Так понимаюМонетка??
і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?
erb.minjust.gov.ua
моніторив )А Вы что себя в ЕРБ не мониторили? В Дії не сразу всё появляется, может в ЕРБ запись быть, а в Дії "У вас все добре. Відкритих проваджень немає."
Єдиний реєстр боржників
erb.minjust.gov.ua
Доброго вечора!
Ты посмотри раздухарились тварюки. Мне через 5 месяцев прилетело, вчера увидел в дие.да , полгода