Про декларацію боржника про доходи і майно

• Автор теми Автор теми ARTEM99
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 959
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ARTEM99

Читач
Дописи
10
Реакції
3
Бали
128
ARTEM99 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Підкажіть будь-ласка чи обов'язково передавати приватному виконавцю декларацію боржника про доходи і майно?
Які наслідки можуть бути , якщо просто ігнорувати?

Я нічого не подавала.
Ніяких наслідків не було
зрозумів)
в мене просто ситуація така цікава , проходив вакцинацію і зайшов в дію перевірити сертифікат і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?

Доброго вечора!
Підкажіть будь-ласка чи обов'язково передавати приватному виконавцю декларацію боржника про доходи і майно?
Никаких!!! И это законно!!!
Это его работа! Ему надо, пусть находит!

зрозумів)
в мене просто ситуація така цікава , проходив вакцинацію і зайшов в дію перевірити сертифікат і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?
Це вже просто так співпало)

Доброго вечора!
Ніяких.Нехай сам шукає,він за це грошей хоче)))?

Доброго вечора!
Но підставі чого ? Його вимог? Пішов лісом.
Виконавцю торба. Прийдеться підсмикнути свою дупу і самому перевіряти.

зрозумів)
Сколько просрочка от Риальто?Так понимаюМонетка??

і помітив , що з сертифікатом підтягнуло і ВП від Ріальто?

А Вы что себя в ЕРБ не мониторили? В Дії не сразу всё появляется, может в ЕРБ запись быть, а в Дії "У вас все добре. Відкритих проваджень немає."

А Вы что себя в ЕРБ не мониторили? В Дії не сразу всё появляется, может в ЕРБ запись быть, а в Дії "У вас все добре. Відкритих проваджень немає."

моніторив )
зранку в ЕРБ ще не було , а через кілька годин і там з'явився , і в дії ВП прилетіло

Доброго вечора!

Никаких--------------------0.

Вы ещё дайте ему ключ от квартиры, где деньги лежат) вхахахаха ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі