ПРІМО-Колект Кредит-Капітал

• Автор теми Автор теми Vano1320
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 57

Vano1320

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
3
Бали
3
Vano1320 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з компаніями Прімо Колект та Кредит Капітал.

Я військовий, брав участь у бойових діях. Зараз намагаюся зробити перерахунок і списання нарахувань — залишити лише тіло кредиту.

Але вони постійно щось затягують, посилаються на довіреності між собою. Офіційної відповіді на мій email щодо списання я так і не отримав.

При цьому вимагають сплатити 19 тис. грн, хоча саме тіло кредиту — близько 10 тис. грн. І це вони називають «перерахунком» та «унікальною пропозицією».

Підкажіть, будь ласка, хто мав подібний досвід? Як правильно подати скаргу до НБУ

Для цієї компанії 19 тис з 10 це вже реально акція. Домовитись з ними на меншу суму практично неможливо, краще вже чекати акцію списання, яка в них раз у рік. Або напишіть їм у телеграмі @PrimocollectChat , можливо саме вам вдасться їх розщедрити на більш лояльні умови.

Я 3 роки не вмикала фінансову сімку. Не знаю що вони від мене весь цей час хотіли, але коли зайшла на сайт прімоколект, в кабінеті було доступне списання. Було 2 кредита на 4000 і 10к. За ці суми пр реквізитах сплатила. Гарантійні мені вислали, потім довідки. З менеджерами ні разу не спілкувалася.

Я 3 роки не вмикала фінансову сімку. Не знаю що вони від мене весь цей час хотіли, але коли зайшла на сайт прімоколект, в кабінеті було доступне списання. Було 2 кредита на 4000 і 10к. За ці суми пр реквізитах сплатила. Гарантійні мені вислали, потім довідки. З менеджерами ні разу не спілкувалася.
А мені і пропозицій ніяких з 2020 року не було. А сьогодні прийшло повідомлення, що наступного тижня суд. Взагалі вибило з себе. Вперше панічку зловила

Назад
Угорі